Mexická kráska na Havaji znovu v bikinách: Niet divu, že na ňu striehnu!

Je to len pár dní, čo zábery paparazzov z havajskej pláže zachytili príťažlivú mexickú herečkiu Eizu Gonzalesovú. Vyzerala ako vždy - supersexy. A výnimkou nie sú ani tie najnovšie.

10.12.2018 00:00
debata
Herečka Eiza Gonzalez na Havaji opäť... Foto: Profimedia
Herečka Eiza Gonzalez na Havaji opäť predvádzala svoje zvodné krivky. Herečka Eiza Gonzalez na Havaji opäť predvádzala svoje zvodné krivky.

Počas víkendu sa paparazzom opäť podarilo zvečniť 28-ročnú mexickú rodáčku – tentoraz už nie priamo na pláži, ale pri bazéne hotelového komplexu, v ktorom je ubytovaná. Garderóba však bola takmer rovnaká – Gonzales mala na sebe len bikiny, ktoré neskôr doplnila džínsovými šortkami.

Príťažlivá brunetka nakrúca na Havaji novinku pod názvom Godzilla verzus Kong, v ktorej by si okrem nej mal zahrať napríklad švédsky rodák Alexander Skarsgard či detská hviezda Stranger Things Millie Bobby Brown.

Pre mexickú rodáčku pôjde o ďalší hollywoodsky úspech, keď sa v minulosti objavila napríklad v hite Baby Driver alebo hororovom seriáli Od súmraku do úsvitu.

Naposledy Mexičanka zaujala verejnosť počas vyhlásenia tohtoročných Oscarov. V žltých šatách z dielne Ralph Lauren bola neprehliadnuteľná a v rozličných anketách sa tiež ocitla na čele rebríčkov o najsexi dámu večeru. Gény na to rozhodne má, čo poviete?

Herečka Eiza Gonzalez v kreácii Ralph Lauren. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Eiza Gonzalez v kreácii Ralph Lauren. Herečka Eiza Gonzalez v kreácii Ralph Lauren.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #paparazzi #Havaj #Eiza Gonzáles

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....