Krivky v bikinách po slávnej matke? Ktorej z nich to viac na pláži pristane?

Je dcérou jednej z najslávnejších modeliek planéty. Slávna mama sa pravidelne vyzliekala do plaviek a predvádzala pred objektívom. V prípade dcéry to platí najmä pred objektívmi paparazzov.

11.12.2018 00:00
debata (3)
Modelka Sailor Brinkley Cook na pláži v Miami. Foto: Profimedia
401399558 Modelka Sailor Brinkley Cook na pláži v Miami.

Práve ich zásluhou vznikli počas uplynulého víkendu zábery Sailor Brinkley Cookovej, dvadsaťročnej krásky, ktorá je dcérou americkej topmodelky Christie Brinkleyovej. Cookovú zvečnili objektívy reportérov počas návštevy pláži v Miami.

Uplynulé dni sa na Miami konal aj slávny umelecký veľtrh Art Basel in Miami a tak sa to celebritami na pobreží doslova hemžilo. Sailor si so skupinkou priateľov vybehla užiť aj príjemné ovlaženie vo vlnách oceánu. Dvojdielne čierne bikiny, ktoré zakrývali len to najnutnejšie, nechali vyniknúť jej figúru a mladé vyšportované telo.

Pri pohľade na Sailor, ktorej otcom je podnikateľ Peter Cook, však nejednému znalcovi kriviek v bikinách napadne porovnávanie so slávnou mamou. Christie Brinkley, ktorá je dnes už 64-ročnou dámou, sa v plážovej garderóbe predvádzala na stránkach špeciálu Sports Illustrated Swimsuit Issue, či na stránkach Vogue a iných renomovaných magazínov.

Len nedávno s dcérou Sailor pózovala pre kampaň topánok. Spoločnosť im robila aj ďalšia členka rodiny – staršia dcéra Alexa Ray. Jej otcom je hudobník Billy Joel. Bývalá supermodelka Brinkley je zároveň matkou syna Jacka. Jeho otcom je tiež spomenutý podnikateľ Peter Cook.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikini #Telo #Christie Brinkley #Miami #Sailor Brinkley Cook

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...