Našiel novú lásku? Herec Luke Evans s urasteným svalovcom v Mexiku!

Je jeden z mála hercov, ktorí sa nikdy netajili homosexuálnou orientáciou. O súkromí herca Luka Evansa sa však toho veľa nevie.

10.12.2018 15:00
debata (5)
zväčšiť Herec Luke Evans (vľavo) v spoločnosti... Foto: Profimedia
Herec Luke Evans (vľavo) v spoločnosti neznámeho muža na pláži v Mexiku. Herec Luke Evans (vľavo) v spoločnosti neznámeho muža na pláži v Mexiku.

Svoje partnerstvá nekomentuje a len z času na čas sa objaví (zvyčajne v bulvári) nejaký dohad o tom, kto by mohol byť jeho aktuálnym partnerom.

V minulosti sa podobné špekulácie spájali napríklad so španielskym modelom Jonom Kortajarenom, po uplynulom víkende to určite budú reči o príťažlivom svalovcovi.

Evansa totiž načapali paparazzovia na pláži v mexickom Tulume a nemohli si nevšimnúť tiež prítomnosť urasteného svalnatého muža, ktorý sa od Evansa takmer nepohol.

Hoci na pláži sa dvojica tvárila skôr kamarátsky a so smiechom žartovala a živo gestikulovala, na záberoch z mora je vidieť, že sa vo vode chytili za ruky.

Herec Luke Evans na zábere z premiéry Range... Foto: Dave Benett/Getty Images for Jaguar Land Rover
Luke Evans Herec Luke Evans na zábere z premiéry Range Rover Evoque v Londýne.

Totožnosť muža nie je známa. Evans však na seba strhol pozornosť od prvého dňa v mexickom rezorte. Kým počas prvého dňa zavítal na pláž v šortkových plavkách s pestrým vzorom, o deň neskôr ho objektívy zachytili v slipových plavkách s nápisom Icon.

Niekdajší predstaviteľ hrdinu z filmu Vojna bohov predvádzal svoje svalnaté telo. Nedalo sa však tiež nevšimnúť, že Evans je von z top-formy a nalepilo sa na neho kilo či dve navyše.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #pláž #partner #paparazzi #svaly #Luke Evans

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...