Ploché bruško, krivky sexice! Swanepoel v Miami opäť ukazuje top-formu

Ešte v lete sa pustila do boja s internetovými neprajníkmi, ktorí komentovali jej postavu po pôrode. Dnes je však topmodelka Candice Swanepoel štíhla ako prútik. Dôkaz je tu!

13.12.2018 00:00
debata
Juhoafrická rodáčka a topmodelka Candice... Foto: Profimedia
Juhoafrická rodáčka a topmodelka Candice Swanepoel na pláži v Miami. Juhoafrická rodáčka a topmodelka Candice Swanepoel na pláži v Miami.

Juhoafrická rodáčka, ktorá sa už stihla v novembri zúčastniť na prehliadke Victoria's Secret, si počas víkendu užívala slnečné chvíľky na pláži v Miami. Paparazzovia pri tom nechýbali a zachytili dvojnásobnú mamu v naozaj miniatúrnych bikinách.

Okrem príťažlivých ženských tvarov však upútala najmä štíhlosť tejto sexy blondínky. Swanepoel má bruško ploché a pevné tak, že by jej ho pokojne mohli závidieť aj profesionálne fitnesky.

Pre modelku je jej telo jedným z dôležitých profesionálnych nástrojov. Práve pre ukážkovú postavu totiž patrí medzi najlepšie zarábajúce modelky sveta a do svojich kampaní ju obsadzuje okrem Victoria's Secret aj množstvo ďalších známych firiem.

Topmodelka Candice Swanepoel sa vrátila na mólo... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Topmodelka Candice Swanepoel sa vrátila na mólo po májovom pôrode. Topmodelka Candice Swanepoel sa vrátila na mólo po májovom pôrode.

V lete sa však 28-ročná Candice postavila na stranu žien s bežnými krivkami a najmä žien, ktoré sa neponáhľajú okamžite po pôrode dostať do formy.

„Spoločnosť dokáže byť veľmi krutá a štandardy krásy sú pre dnešné ženy často nesplniteľné. Nehanbím sa ukázať moje popôrodné bruško, vlastne ho ukazujem hrdo. Deväť mesiacov som v ňom nosila môjho syna a myslím si, že si zaslúžim mať trochu brucho,“ uviedla vtedy na Instagrame modelka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikini #Telo #modelka #forma #Miami #Candice Swanepoel

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...