Sexi sestru Penelope Cruzovej neprehliadnete! Šaty pod zadok, krásna tvár

Monica Cruz, mladšia sestra slávnej Penelope, sa predviedla na vianočnej párty magazínu Elle v Madride.

15.12.2018 00:00
debata

Zatiaľ, čo Penelope Cruz sa preslávila po celom svete, jej sestra Monica zostala „len“ domácou, španielskou hviezdou. Ale nič to! Svoj status celebrity v rodnej krajine si užíva s úsmevom a uvoľnete.

Monica Cruz na vianočnej párty magazínu ELLE  v... Foto: Profimedia
Monica Cruz Monica Cruz na vianočnej párty magazínu ELLE v Madride.

V sexi červených šatách v minidĺžke sa sympatická Monica predviedla na vianočnej párty magazínu Elle v Madride. Pekná tmavovláska siahla po šatách z dielne Yolancris, ktoré jej len tak-tak zakrývali zadok. Pekné nohy jej opticky predlžovali strieborné lodičky na vysokých podpätkoch. Hustú tmavú hrivu si nechala vyčesanú dohora a jej tvári dominovali tmavé oči zvýraznené výrazným líčením, jej „párty“ look ešte dopĺňali výrazné náušnice.

Monika je o tri roky mladšia než Penelope, sestry majú ešte brata Eduarda, ktorý je spevák. Súrodenci sa pred rokmi vydali spoločnou cestou – túžili po kariérach umelcov. Monica Cruz začínala kariéru v šoubiznise ako tanečníčka, neskôr sa postavila aj pred kamery. Na svojom konte má niekoľko epizódnych úloh, v španielskej televízii je súčasťou sledovanej relácie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Elle #Monica Cruz

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...