Nahý pozdrav priamo zo sauny! Odosielateľ? Kyprá Ashley Graham

Najslávnejšia plus size modelka, 31-ročná Ashley Graham, si zaletela do Thajska.

17.12.2018 00:00
debata

Tesne pred finálovým večerom Miss Universe, počas ktorého sa predviedla ako spolumoderátorka, si dopriala oddych v saune. Ale nezabudla pozdraviť ani svojich fanúšikov, ktorých má na Instagrame 7,9 milióna. Pred samotným finále Graham povedala, že sa veľmi teší, ako vyspovedá v zákulisí všetkých 94 súťažiach dievčat, ktoré o korunku Miss Universe súperili v Bangkoku. Ako spolumoderátorka súťaže krásy sa predviedla Ashley Graham už aj v roku 2017 počas finále v Las Vegas.

Ashley Graham pozdravila fanúšikov zo sauny. Foto: Ashley Graham/Instagram
Ashley Graham Ashley Graham pozdravila fanúšikov zo sauny.

Kyprá brunetka si zapózovala bez šiat a bez mejkapu pred obrovským zrkadlom a práve o tento záber sa podelila so svetom. Rozpustené vlasy si nechala padať na plecia a bujné prsia si prekryla rukou. Sexi zábery nie sú pre slávnu Ashley ničím výnimočným, svojím telom provokuje na sociálnych sieťach často – v bikinách ale aj bez nich.

Ashley Graham je najžiarivejšou "plus size“ modelkou na svete. Pre modeling ju jeden z agentov objavil už ako 12-ročnú doma, v meste Lincoln v štáte Nebraska, keď sa prechádzala po obdchodoch. Hoci už vtedy nezapadala do klasického modelkovského vzorca, agent vytušil, aký potenciál sa skrýva v krásnej tmavovláske.

Od roku 2009 žije spokojne po boku Justina Ervina. Pred oltár sa postavili už rok po ich zoznámení, v roku 2010 a žijú spolu v manželstve bez škandálov dodnes.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miss Universe #Ashley Graham

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...