Telo bohyne, vzhľad študentky! Na hodinu s touto kráskou by ste nemeškali

Patrí medzi najobľúbenejšie modelky značky Victoria's Secret. Brazílčanka Lais Ribeiro je jednou z najsexi žien sveta.

19.12.2018 00:00
debata (3)
Brazílska topmodelka Lais Ribeiro počas... Foto: Profimedia
Brazílska topmodelka Lais Ribeiro počas návštevy pláže v Mexiku. Brazílska topmodelka Lais Ribeiro počas návštevy pláže v Mexiku.

Modelka, ktorá je už matkou jedného syna, sa objavila počas uplynulého víkendu v mexickom Tulume a okamžite sa stala objektom pre paparazzov. Niet sa vôbec čo diviť – brunetka má totiž naozaj príťažlivé krivky a jej telo je skrátka magnetom pre pohľady bežných návštevníkov, ale aj dotieravých reportérov.

Dvadsaťosemročná kráska je však na podobné prejavy zvyknutá a ku cti jej slúži, že ich zvláda s gráciou a dobrými mravmi. Objektívy v diaľke dokonca milo pozdravila a zamávala fotografom, ktorí ju cvakali, keď vychádzala z vĺn.

Ribeiro si na mexickú dovolenku obliekla dvojdielne čierne bikiny s jemným vlnovkovým lemom. Odhalila zároveň vypracované bruško a dokonalé príťažlivé poprsie.

Svoj plážový look pritom doplnila celkom veselými doplnkami – látkovou čelenkou vo vlasoch a okuliarmi s hrubým rámom. Jeden by si myslel, že anjelik Victoria's Secret je na prvý pohľad pilná študentka. Niet pochýb, že ak by bola, v takej triede by asi nikto „neblicoval“…

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #pláž #bikini #modelka #sexy #Lais Ribeiro

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...