Po mladej milenke ani stopy! Exotiku si Duchovny užíval s exmanželkou

Od roku 2014 sú síce rozvedení a po boku herca Davida Duchovnyho sa vyše roka objavovala mladučká milenka. Záver roka však strávil spoločne s exmanželkou a zdá sa, že si stále veľmi rozumejú.

31.12.2018 00:00
debata (1)
Herec David Duchovny a jeho exmanželka Téa... Foto: Profimedia
Herec David Duchovny a jeho exmanželka Téa Leoni spoločne na dovolenke na Barbadose. Herec David Duchovny a jeho exmanželka Téa Leoni spoločne na dovolenke na Barbadose.

Hrdinu populárneho mysteriózneho seriálu Akty X už pred pár dňami zachytili paparazzovia na pláži na Barbadose, kde mu spoločnosť robili jeho dve deti Madeleine a Kyd. Herec zaujal svojou formou. Hoci mu zostávajú dva roky do osláv 60-ky, muskulatúrou zahanbí aj mnohých mladších kolegov.

O pár dní neskôr vyšlo najavo, že hercovi nerobí spoločnosť v ostrovnom raji jeho mladá partnerka, ale bývalá manželka Tea Léoni.

Rodáčka z New Yorku, ktorá bola za Duchovnyho vydatá sedem rokov a porodila mu obe spomenuté ratolesti, si s exmanželom užívala jazdu na vodnom skútri. Neprekážala im vzájomná blízkosť a chvíľami to vyzeralo, že si užívajú spoločné chvíle tak, akoby celkom zabudli, že sú s nimi aj ich deti.

Rozvod známej hereckej dvojice sa pred časom udial za bizarných okolností – herec totiž priznal závislosť od sexu a dokonca sa z nej mal liečiť. Manželka mu dala druhú šancu, no ani to nepomohlo a manželstvo sa skončilo. Priateľské vzťahy však medzi expartnermi pretrvali.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Barbados #David Duchovny #spolu #Tea Leoni #exmanželka

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...