Fíha, Pippa Middleton v bikinách! Čo hovoríte na jej telo 3 mesiace po pôrode?

Už je to tu! Fotografom sa na karibskom ostrove predsa len podarilo zachytiť čerstvú mamu v bikinách!

03.01.2019 12:00
debata (6)

Pippa Matthews Middleton dovolenkuje spolu s rodinou na čarovnom Ostrove svätého Bartolomeja. Doposiaľ sa však paparazzi fotografom nepodarilo čerstvú mamu zachytiť v plavkách – a to prinášali fotografie mladšej sestry vojvodkyne Kate každý deň.

Pippa Middleton dovolenkuje na karibskom ostrove. Foto: Profimedia
Pippa Middleton Pippa Middleton dovolenkuje na karibskom ostrove.

Po niekoľkých dňoch sa im to však podarilo a fotky 35-ročnej mamy 11-týždňového syna Arthura sú na svete! Vyšportované telo sympatickej hnedovlásky pôrodom viditeľne neutrpelo. Pippa si bez obáv necelé tri mesiace po pôrode môže obliecť sexi bikiny a pred fotografmi predvádzať ploché bruško.

Za super formou bezpochyby stojí jej záľuba v športovaní – po pôrode sa po uliciach Londýna opäť preháňa na bicykli. A o svojom športovaní počas tehotenstva písala pravidelné stĺpčeky v jednom z britských magazínov – spočiatku hrala tenis, neskôr presedlala na pokojnejšiu aktivitu a pravidelne plávala v bazéne.

Na spomínanom ostrove jej robí spoločnosť nielen jej manžel, James Matthews (43), ale aj jej mladší brat James Middleton (30). Všetci si spoločne užívajú luxus hotela Eden Rock, ktorý patrí práve rodine jej manžela.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Karibik #Pippa Matthews Middleton

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...