Tri dokonalé páriky v Karibiku? Pozor Pippa, bratova frajerka je tiež kráska!

Paparazzovia majú hody v Karibiku. Už niekoľko dní reportéri striehnu na jednu z najznámejších "sestier" planéty. Reč je o Pippe Middletonovej, dnes Matthewsovej, ktorá je sestrou vojvodkyne Kate z Cambridge.

04.01.2019 00:00
debata (1)
Pippa Middleton a jej manžel James Matthews na... Foto: Profimedia
Pippa Middleton a jej manžel James Matthews na pláži v Karibiku. Pippa Middleton a jej manžel James Matthews na pláži v Karibiku.

Novopečená mamička sa vybrala na dovolenku do Karibiku v spoločnosti manžela, ale aj mladšieho brata Jamesa a svojho švagra Spencera Matthewsa. A tri páry, ktoré dopĺňa Pippino trojmesačné bábäto, si zjavne naozaj užívajú voľné chvíle a príjemné počasie.

Po tom, čo sa fotografom podarilo získať zábery Pippy v bikinách (po 3 mesiacoch od pôrodu vyzerá skvelo!), sa však pozornosť sústredila aj na ďalšie dámy v spoločnosti. A je celkom jasné, že či už je to James Middleton, alebo Spencer Matthews, obaja majú slabosť pre príťažlivé dámy.

James Middleton, brat vojvodkyne Kate a Pippy... Foto: Profimedia
James Middleton, brat vojvodkyne Kate a Pippy Middletonovej, so svojou novou priateľkou na rodinnej dovolenke. James Middleton, brat vojvodkyne Kate a Pippy Middletonovej, so svojou novou priateľkou na rodinnej dovolenke.

Tridsaťjedenročný James si na Ostrov svätého Bartolomeja vzal so sebou novú priateľku. Totožnosť sexy blondínky zatiaľ nepoznajú ani britské médiá a všetci momentálne usilovne pátrajú, kto by to mohol byť. Zábery plavovlásky v dvojdielnych červených bikinách však vravia jasnou rečou – je to dáma s mimoriadne príťažlivým vzhľadom.

Spencer Matthews, švagor Pippy Middletonovej,... Foto: Profimedia
Spencer Matthews, švagor Pippy Middletonovej, na dovolenke so svojou manželkou Vogue Williamsovou. Spencer Matthews, švagor Pippy Middletonovej, na dovolenke so svojou manželkou Vogue Williamsovou.

Platí to aj pre Vogue Williamsovú, ktorá je zase manželkou Spencera Matthewsa – teda švagra Pippy Middletonovej. Zatiaľ bezdetná dvojica si tiež užíva slnečnú prímorskú atmosféru a striehnucim paparazzom ponúka množstvo príležitostí na to, aby cvakali ako diví. V plavkách vyzerajú obaja ako z katalógu. Zahanbiť sa však rozhodne nedajú ani novopečení rodičia Pippa a Spencer.

Ktorému páru to svedčí najviac?

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #plavky #forma #Pippa Middleton #figúra #Karibik #James Middleton #James Matthews #Spencer Matthews

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...