Ťahá jej na päťdesiat, ale v bikinách... fíha, televízna kuchárka ohúri!

Mať figúru vo forme nie je v zábavnom priemysle až také prekvapujúce. Ba čo viac, väčšinou je to povinnosť. Aj tak však niektoré dámy dokážu stále prekvapiť.

08.01.2019 00:00
debata (3)
Moderátorka a producenta televíznej šou Padma... Foto: Profimedia
Moderátorka a producenta televíznej šou Padma Lakshmi predviedla svoje sexy krivky v Miami. Moderátorka a producenta televíznej šou Padma Lakshmi predviedla svoje sexy krivky v Miami.

Je to aj prípad moderátorky a televíznej osobnosti Padmy Lakshmiovej – indickej rodáčky, ktorú svet pozná vďaka relácii Top Chef, či manželstu so spisovateľom Salmanom Rushdiem. A tiež vďaka jej pôvabom.

Práve tie Lakshmi odhalila počas uplynulého víkendu, keď sa objavila na pláži v Miami a predviedla sa v dvojdielnych jasnožltých bikinách. Pohľad na ňu nepochybne zaujal nejedného návštevníka pláže.

Zaujatí budete možno ešte o kúsok viac, keď vám prezradíme, že tmavovláska s olivovou pleťou má 48 rokov a tento sa posunie o ďalší kúsok k okrúhlej päťdesiatke. To by naozaj hádal málokto.

Lakshmi sa pritom len nedávno priznala, že koncom minulého roka pribrala pár kilogramov pri nakrúcaní už šestnástej sezóny kuchárskej šou Top Chef. „Ale myslím si, že ak budem pravidelne spávať, denne chodiť do posilňovne, piť veľa vody a jesť menej mäsa či sladkého, budem v pohode. Akurát už mi dnes trvá dvakrát toľko zhodiť kilogramy, ako ich pribrať,“ skonštatovala.

Zdá sa, že sa tými kilami popasovala celkom dobre…

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vek #bikiny #Miami #Padma Lakshmi #krásky v bikinách

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...