V TOP 10 miliónových krások? Niet divu, jej fotky z pláže vysvetlia všetko

Podľa rebríčka magazínu Forbes sa tento rok ocitla v prvej desiatke najlepšie zarábajúcich modeliek sveta. Stačí si pozrieť paparazzovské zábery Joan Smallsovej a nebudete sa diviť.

10.01.2019 00:00
debata
Topmodelka Joan Smalls pózuje na pláži v Miami... Foto: Profimedia
Topmodelka Joan Smalls pózuje na pláži v Miami svojmu partnerovi. Topmodelka Joan Smalls pózuje na pláži v Miami svojmu partnerovi.

Rodáčka z Portorika sa objavila v týchto dňoch na pláži v Miami, kde jej robil spoločnosť partner Bernard Smith. Ten svoju 30-ročnú polovičku fotografoval, aby si následne Smalls mohla umiestniť momentky na sociálnu sieť. Ale popri ich „súkromnom“ fotení tak urobil službu aj paparazzom.

Podarilo sa im získať zábery 180 centimetrov vysokej krásky v dvojdielnych bikinách a zachytiť jej prirodzenú krásu z bežného dňa. A veruže, je to naozaj pekný pohľad!

Bez nánosov mejkapu, bez dizajnérskych kúskov, len v plážovej garderóbe a ležérne vypnutými vlasmi sa topmodelka predvádzala na pláži a fascinovala partnera aj okolie.

Pre Smallsovú bol pritom minulý rok skutočne úspešný, hoci sa radí medzi staršie členky rebríčka najlepšie zarábajúcich modeliek planéty. Skončila na ôsmej priečke so zárobkom 8,5 miliónov dolárov. Prebojovať sa do TOP 10 sa jej naposledy podarilo v roku 2013.

Joan Smalls spolupracuje s mnohými značkami a v roku 2013 sa stala prvou Latinoameričankou, ktorá sa stala tvárou kozmetickej značky Esteé Lauder. Objavila sa aj v kampaniach Gucci, Fendi, Chanel, Givenchy či H&M, United Colors of Benetton alebo Gap.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

feeling lucky que suerte

Príspevok, ktorý zdieľa Joan Smalls (@joansmalls),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Leaving MiA for NYC Llegando a un nublado día en NY

Príspevok, ktorý zdieľa Joan Smalls (@joansmalls),

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #pláž #bikiny #najlepšie platená #Joan Smalls

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...