Takto provokuje hviezdna ratolesť! Čo by na tie prsia povedali rodičia?

Kedysi to bola najmä jej slávna mama, ktorá pútala pozornosť paparazzov. Tie časy sú už preč! V hľadáčiku ju sexy dcéra...

16.01.2019 00:00
debata (1)
Celebrita z hollywoodskych radov Delilah Belle... Foto: Profimedia
Delilah Belle Hamlin Celebrita z hollywoodskych radov Delilah Belle Hamlin si užívala slnečné počasie a more v Mexiku.

Reč je o Delilah Belle Hamlinovej, dvadsaťročnej kráske, ktorej meno možno veľa Slovákom nenapovie. Ak sa však povie tiež Lisa Rinna a Harry Hamlin, možno už trošku začne svitať.

Zvodná Delilah je najstaršou dcérou známeho hereckého páru – matku Rinnu pozná verejnosť najmä zo seriálových projektov, otca Hamlina napríklad aj z legendárneho fantasy filmu Súboja titanov.

Ešte pred pár rokmi sa Delilah ako tínedžerka objavovala po boku rodičov na filmových premiérach alebo spoločenských akciách, teraz už má vlastnú povesť celebrity a paparazzovia mieria rovno za ňou. To sa stalo aj v mexickom Tulume, obľúbenom dovolenkovom rezorte smotánky.

Herec Harry Hamlin a jeho manželka Lisa Rinna. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Harry Hamlin a jeho manželka Lisa Rinna. Herec Harry Hamlin a jeho manželka Lisa Rinna.

Dlhonohá blondínka sa predvádzala na pláži v dvojdielnych čiernych bikinách a zaujala na prvý pohľad. Podprsenkový top odhaľoval obliny jej poprsia, trošku to vyzeralo akoby si vzala o dve čísla menšie plavky. Pravda však je, že ide o nový plážový trend.

Delilah Bella odhalila v bikinách svoju sexi figúru a vyzerala naozaj ukážkovo. Americký šoubiznis je však plný ratolestí známych žien a mužov, ktoré sa po rokoch sami stávajú celebritami – zvyčajne pre celebritné meno, zdedený pôvab, ale tiež ochotu zdieľať svoj život na sociálnych sieťach. Takto sa napríklad k popularite dostala aj Kaia Gerber, dcéra topmodelky Cindy Crawfordovej, sestry Gigi a Bella Hadidové, ktorých mamu preslávila reality-šou, či Lourdes Leon, dcéra speváčky Madonny.

Pozrite si galériu najslávnejších ratolestí šoubiznisových hviezd, či už zo sveta filmu, hudby, alebo módy a reality-šou.

Celebrita z hollywoodskych radov Delilah Belle...
Herečka Lisa Rinna (v strede) s dcérami Delilah...
+21Modelka a celebrita Lourdes Leon, dcéra...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #krása #bikiny #sexy #Delilah Hamlin

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...