Kilá sexepílu z Británie! Iskra Lawrence v bikinách šliape na päty Grahamovej

Zvyčajne to bola Ashley Graham, ktorej bujné tvary naháňali paparazzovia po plážach celého sveta. Už pár mesiacov má však veľkú konkurenciu.

30.01.2019 00:00
debata (3)
Modelka Iskra Lawrence sa predviedla na pláži v... Foto: Profimedia
Modelka Iskra Lawrence sa predviedla na pláži v Miami. Modelka Iskra Lawrence sa predviedla na pláži v Miami.

Reč je o modelke Iskre Lawrenceovej, ktorá nie je neznáma ani čitateľom našej sekcie na stránke Pravdy. Kyprá kráska sa iba pred pár dňami objavila na pláži v Miami a reportéri pri tom, samozrejme, nechýbali.

Dvadsaťosemročná rodáčka z Veľkej Británie sa za posledné mesiace prepracovala na žiadanú pozíciu vo svete modelingu krások s kyprejšími tvarmi. Aj jej niekoľkohodinový pobyt na pláži sa nezaobišiel bez toho, aby sa okolo nej nemihali objektívy.

Lawrence sa predviedla v dvojdielnych belasých plavkách, ktoré odhalili jej ženské proporcie. Narozdiel od svojej slávnejšej kolegyne Grahamovej sa môže Britka pýšiť aj pevnou kožou na stehnách či pozadí. Vraj si ich udržiava cvičením a voľbou v strave.

Schudnúť na klasickú modelkovskú veľkosť by údajne vôbec netúžila. „So svojím telom som spokojná. Naučila som sa ho mať rada, to je najdôležitejšie,“ uviedla blondínka pred časom.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Telo #modelka #paparazzovia #Miami #Iskra Lawrence

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...