Hviezda Domčeku z kariet s rozparkom až do nebies... ona má fakt 52?

Herečka Robin Wright už mnohokrát potvrdila, že napriek pribúdajúcim rokom je to stále nesmierne príťažlivá dáma. Na nedeľňajších cenách SAG Awards neurobila výnimku a zvádzala v poriadne sexy kreácii.

30.01.2019 12:00
debata
Herečka Robin Wright na vyhlásení cien SAG Awards. Foto: Reuters, MONICA ALMEIDA
Herečka Robin Wright na vyhlásení cien SAG Awards. Herečka Robin Wright na vyhlásení cien SAG Awards.

Hrdinka populárneho seriálu Domček z kariet, v ktorom sa objavila ako hlavná postava po nútenom odchode Kevina Spaceyho, prišla na ceny hereckej asociácie prezentovať práve spomenutý seriálový projekt. Sošku si síce domov neodnášala, ale množstvo obdivných komentárov nepochybne áno.

Wright, ktorá je matkou dvoch dospelých detí a v apríli oslávi 23. narodeniny, vyzerala v kreácii Oscar de la Renta supersexi. Prekvapila odvážnym rozparkom, ktorý odhaľoval jej príťažlivé nohy, veľa toho neskryl ani dekolt. Bol poriadne hlboký.

Speváčka a herečka Lady Gaga prišla v kreácii...
Herečka Yara Shahidi v šatách Fendi Haute Couture.
+28Herečka Margot Robbie uchvátila v kreácii Chanel.

Hoci pri niektorých dámach podobné kreácie od istého veku začínajú pôsobiť smiešne či až ľútostivo, prípad Wrightovej to zatiaľ nie je. Dôvodom je zjavne aj jej špičková forma, ktorú si udržiava pravidelným športom a surfovaním.

Prekvapivé však bolo, že na nedeľňajšom gala po jej boku chýbal jej manžel Clement Giraudet. Správy o ich sobáši poriadne prekvapili v auguste minulého roka, keďže Wright si tento vzťah držala poriadne pri tele a chránila ho pred očami verejnosti. V minulosti bol jej partnerom napríklad herec Sean Penn (s ním má aj obe deti) či kolega Ben Foster. Vydatá bola aj za Danea Witherspoona.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Telo #Robin Wright #SAG Awards #sexy

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....