Dokonalé telo v bikinách! Môže si dizajnérka plaviek želať viac!

Jej profesia ju priam predurčuje k tomu, aby sa predvádzala v ukážkových kúskoch plážovej módy. Ale dizajnérke plaviek Kimberley Garnerovej príroda k tomu nadelila aj dokonalé telo.

31.01.2019 13:09
debata
Dizajnérka plaviek a bývalá hviezdička z... Foto: Profimedia
Dizajnérka plaviek a bývalá hviezdička z reality-šou Kimberley Garner. Dizajnérka plaviek a bývalá hviezdička z reality-šou Kimberley Garner.

Mladá príťažlivá dáma to potvrdila na pláži v Miami, kde ju zachytili objektívy paparazzov počas krátkej obedovej prestávky, osvieženia vo vlnách aj stretnutia s priateľmi. To všetko, samozrejme, pri pohľade na Garnerovú v dvojdielnych bikinách.

Blondínka sa objavila na pláži v modrom modeli dvojdielnych plaviek, ktoré len zvýraznili jej vyšportované telo a súmernú figúru. V jednom momente sa zdalo, že tesnejší vrchný diel vyrobí nositeľke aj trapas s odhalením. Napokon sa to však nestalo a Garner si „česť“ ustrážila.

Majiteľka značky Kimberley London využila záujem na pláži na ďalšiu svoju reklamu. Aj na svojom Instagrame sa pravidelne prezentuje v dámskych bikinách či plavkách a ukazuje svojim fanúšikom jednotlivé kolekcie.

Dvadsaťosemročnú rodáčku z Londýna preslávila kedysi reality-šou Made in Chelsea, ktorá jej priniesla popularitu a pozornosť médií. Aj vďaka nej sa jej podarilo presadiť s vlastným podnikateľským plánom. Keďže Garner pomerne často dovolenkuje na Miami, zjavne sa vydaril…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #bikiny #Telo #pôvab #sexy #Kimberley Garner

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...