Monika Absolonová ukázala popôrodný výstrih! Fíha, to sú krivky...

Začiatkom novembra minulého roka porodila svojho druhého potomka. Herečka a speváčka Monika Absolonová však už počas soboty zarezávala na plese.

04.02.2019 00:00
debata
Česká speváčka a herečka Monika Absolonová na... Foto: Profimedia
Česká speváčka a herečka Monika Absolonová na Českom plese. Česká speváčka a herečka Monika Absolonová na Českom plese.

V Prahe sa konala akcia Český ples a práve 42-ročná hviezda muzikálov ako Kleopatra či Hello, Dolly! bola jednou z účinkujúcich. Jej prítomnosť neprehliadol hádam nik, rovnako ako jej popôrodné krivky.

Na Absolonovej je celkom zjavná, že svoje druhé bábätko ešte stále dojčí. Obsah jej dekoltu udieral do očí dámam a pánom. A nielen to. Dokonca sa našli takí, čo si s Absolonovou robili selfie. A chvíľami to vyzeralo, že si viac než známu hviezdičku fotia jej bujný dekolt v čiernej večernej kreácii.

Zaujímavosťou tiež je, že herečka sa na Českom plese objavila v rovnakých čiernych šatách od Taťány Kovaříkovej, aké si obliekla v roku 2016 – zhodou okolností tiež pár mesiacov po prvom pôrode. Ide teda celkom zjavne o model, ktorý vyhovuje viac jej materinským krivkám.

Pre Blesk.cz sa česká hviezda priznala, že kilogramy pomaly odchádzajú. „Mám z toho radosť, ale stále nie som spokojná,“ zdôraznila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monika Absolonová

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...