Hviezda Deadpoola ukázala mamičkovské krivky v bikinách: Sexy a vo forme!

Herečku Morenu Baccarinovú si aj slovenskí filmoví fanúšikovia pamätajú zo snímok Deadpool a Deadpool 2. A podaktorí aj zo seriálu Gotham.

06.02.2019 00:00
debata
Herečka Morena Baccarin na pláži v Rio de... Foto: Profimedia
Herečka Morena Baccarin na pláži v Rio de Janeiro predviedla svoje ukážkové krivky. Herečka Morena Baccarin na pláži v Rio de Janeiro predviedla svoje ukážkové krivky.

Práve v ňom sa pred pár rokmi stretla s kolegom Benjaminom McKenziem, ku ktorému zahorela láskou a stal sa z nich zaľúbený hollywoodsky párik. Odvtedy už utieklo veľa vody a Baccarin sa stala mamou a vydatou partnerkou seriálového kolegu.

Manželskú dvojicu spoločne s ich ratolesťou zachytili v úvode týždňa na plážach Rio de Janeira paparazzovia. A práve im sa podarilo ukázať príťažlivú 39-ročnú herečku na fotografiách v bikinách.

Azda neprekvapí, že Baccarin (inak rodáčka z brazílskeho Ria) je vo výbornej forme. Dvojdielne tmavé bikiny odhalili jej pevné bruško aj vyšportované stehná.

Herečka sa pritom zjavne našla v materskej úlohe, keďže takmer celý čas sa zabávala so svojimi dvoma deťmi. Kým prvé tehotenstvo prišlo ešte v závere jej manželstva s bývalým manželom Austinom Chickom, druhé dieťa, dcérku Frances, má s McKenziem. Obe deti vychovávajú spoločne.

Pozrite si aj video:

Jana Kirschner o svojich deťoch a pozeraní televízie

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Rio de Janeiro #Morena Baccarin #mama #Benjamin McKenzie

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....