Dvojitá nádielka sexepílu v Sydney! Tieto krásky pozná celá krajina

Obe preslávilo najmä pózovanie v bikinách a dokonca aj navrhovanie plážovej garderóby. Je asi celkom prirodzené, že aj pozornosť paparazzov sa na nich upiera práve na pláži.

11.02.2019 13:10
debata (5)
Plážové hviezdy, influencerky Natasha Oakley... Foto: Profimedia
Plážové hviezdy, influencerky Natasha Oakley (vľavo) a Devin Brugman na pláži Bondi Beach. Plážové hviezdy, influencerky Natasha Oakley (vľavo) a Devin Brugman na pláži Bondi Beach.

Verné kamarátky a kolegyne Natasha Oakley a Devin Brugman sa objavili spoločne na obľúbenej Bondi Beach v Sydney. Práve tam sa dostali aj do hľadáčika miestnych paparazzov.

Každá si obliekla pomerne sporé bikiny, ktoré zvýraznili príťažlivé ženské krivky. Niet vôbec divu, že sa za dámami na pláži otočila nejedna hlava.

Blondínka Oakley patrí medzi najväčšie austrálske hviezdy internetu a je považovaná za dôležitú influencerku. Práve plážový biznis a obchod s dizajnom a predajom plaviek sa jej nepochybne darí aj preto, že ju na Instagrame sledujú bezmála dva milióny užívateľov.

Jej obchodná partnerka a kamarátka je často výpomocou na záberoch používaných na propagáciu nových kolekcií či sponzorov. Aj jej meno je u protinožcov veľmi dobre známe a dokonca aj slušne speňažiteľné. Už z prvého pohľadu je jasné, že oproti kamarátke disponuje výraznejšími kyprejšími tvarmi. Takéto duo naozaj nemá núdzu o pozornosť.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #Devin Brugman #bikiny #sydney #Natasha Oakley #sexy

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...