Nahá ako kedysi?! Belohorcová na Havaji, chváli sa nahým telom z postele

Predčasný valentínsky darček - tak označila slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová dovolenku na Havaji, ktorú pre ňu zaobstaral manžel Vlasta Hájek.

15.02.2019 16:00
debata (4)

Dvojica, ktorá spolu vychováva dve deti a žije prevažne v Miami, sa vybrala na Havaj. Práve odtiaľ pochádza údajne aj záber, ktorý zverejnila blondínka na svojom Instagrame vo štvrtok.

Fotografia ju zachytáva celkom nahú ležiac v bielych perinách. Vedľa nej je z typických havajských kvetov uvitý veniec – upravený do tvaru srdca.

„Dobré ráno, Havaj. Dobré ráno, Maui,“ napísala Belohorcová k momentke, ktorá pripomína časy jej šteklivého pózovania pred objektívom. Akurát tentoraz nevidieť nič naozaj intímne.

Určite je však jasné, že Belohorcová sa udržiava vo výbornej forme. Vo veku 42 rokov má stále figúru, ktorú by jej mohli závidieť aj omnoho mladšie dievčatá.

S manželom Hájkom, ktorý kedysi zase patril medzi vyznavačov fitnessu a pýšil sa vyšportovanou postavou, si na Havaji užili nielen slnko, ale aj dážď a búrku. Dvojica zverejnila tiež video zo svojho výletu za veľrybami.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #Instagram #Havaj #Zuzana Belohorcová #Valentín

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....