Slnko? Voda? Čo tam po nich... stačí vypnúť prsia a špúliť pery na selfie

Niekto si odcestuje do tepla užiť slnečné počasie a oddych, ale pre mnohých ide najmä o prostriedok, ako sa pochváliť novými momentkami na sociálnej sieti. Hádajte, do ktorej skupiny patrí sexy modelka Rhainne Saxby.

22.02.2019 00:00
debata
Hviezdička z reality-šou Rhainne Saxby sa... Foto: Profimedia
Hviezdička z reality-šou Rhainne Saxby sa predvádzala pred vlastným mobilom. Hviezdička z reality-šou Rhainne Saxby sa predvádzala pred vlastným mobilom.

Hviezdička reality-šou Ex on the beach sa ocitla sama v španielskom rezorte, ale nudiť sa rozhodne nestihla. Asi aj preto, že pred mobilom strávila možno hodiny.

Paparazzovia, ktorí Saxbyovú zachytili na záberoch pri hotelovom bazéne, ju zachytili pri sérii póz a výrazov tváre, ktorú ponúkala svojmu vlastnému objektívu na mobile. Ako inak, aby mohla niečo zverejniť na svojom profile na Instagrame.

Ten sleduje zatiaľ pomerne skromný počet užívateľov – len niečo vyše 28-tisíc. Vyššími číslami sa môžu pýšiť aj mnohé slovenské blogerky. Rhainne sa však napriek tomu môže hrdiť popularitou u reportérov. Britský bulvár miluje hviezdičky ako ona a verejnosť je na tom podobne.

To je asi aj dôvodom, prečo sú mnohé televízne reaity-šou stále také populárne v Británii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Telo #modelka #selfie #sexy

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...