Pamätáte si na Myu z hitu Lady Marmalade! Na pláži ukázala 'normálne' krivky

Kedysi sa pred kamerou predvádzala v poriadne zvodnom kabaretnom outfite a vyspevovala o Lady Marmalade. Speváčka Mya po rokoch vyzerá o niečo normálnejšie než zvodkyňa zo šantánu.

28.02.2019 00:00
debata
Speváčka a herečka Mya sa objavila na pláži na... Foto: Profimedia
Speváčka a herečka Mya sa objavila na pláži na Barbadose. Speváčka a herečka Mya sa objavila na pláži na Barbadose.

Rodáčka z Washingtonu, ktorú preslávil najmä hit Lady Marmalade v spojení s Pink, Christinou Aguilerou a Lil'Kim či skladby ako Ghetto Supastar a It's all about me, sa objavila pred pár dňami na pláži ostrova Barbados. Mimochodom práve preto, aby tam nakrúcala nové video s kamarátkou Lil'Kim. Ani tam však neunikla dotieravým paparazzom.

Dnes 39-ročnú speváčku zachytili objektívy pri prechádzke na pláži, kam si obliekla dvojdielne tmavomodré bikiny. Práve pohľad na jej odhalené tvary však hovorí jasnou rečou. Časy vyziabnutej postavy a modelkovských proporcií sú preč.

Mya, ktorá je vegánka a roky podporuje aj organizáciu PETA, má dnes krivky ako mnohé bežné ženy. Fotografom ukázala svoje ploché a pevné bruško, ale tiež masívnejšie stehná a pozadie, pod ktorými je podpísaná genetika aj pribúdajúce roky.

Pre mnohé ženy však môže ísť speváčka práve príkladom. Nereálnym predstavám, ktoré podporujú takmer bezchybne vyzerajúce hviezdy, podliehajú mnohí bežní ľudia a fanúšikovia a často sú nešťastní, ak sa im nedarí docieliť vysnený vzhľad z časopisu či paparazzovských fotiek. S Myou je isté, že stotožniť sa s ňou môže mnoho žien – čo myslíte?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #speváčka #paparazzovia #krivky #Barbados #stehná #Mya

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...