Halle Berry varí hore bez! A predvádza zaujímavé tetovanie

Oscarová hviezda dokáže zaujať svojich fanúšikov na Instagrame. Pozrite sa!

07.03.2019 00:00
debata

Svojim, takmer piatim miliónov fanúšikom na Instagrame, predviedla oscarová herečka Halle Berry nové tetovanie. Na fotografii pózuje pri sporáku, v jednej ruke drží panvicu a v druhej vajce. Pekné telo má slávna hviezda do pol pása odhalené, pričom predvádza svoje nové tetovanie okolo chrbtice. Zadok jej zakrýva lesklá látka a herečka pri fotografii konštatuje: „Kto povedal, že nie som morská panna.“ Či ide o tetovanie trvalé alebo dočasné, herečka neprezradila. Počas jej vystúpení na červených kobercoch, kedy práve ona často siaha po sexi róbach, ktoré jej odhaľujú chrbát, bude jej nová ozdoba určite čoskoro opäť k videniu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Who says I’m not a mermaid ‍♀️

Príspevok, ktorý zdieľa Halle Berry (@halleberry),

Pri pohľade na sexi telo slávnej krásky sa len ťažko verí údaju o jej veku – v auguste oslávila 52. narodeniny. Držiteľka Oscara za výkon vo filme Ples príšer dokáže ohúriť takmer vždy, keď sa objaví na verejnosti. Pred objektívmi rada ukazuje svoje štíhle sexi nohy, ktoré by poľahky mohli patriť o 20 rokov mladšej modelke. O starnutí pred časom pre Daily Mail povedala: "Starnutie je prirodzené a postihne každého jedného. Snažím sa len o jedno, aby som vždy vyzerala ako ja. Hoci zo mňa bude moja staršia verzia.“

Herečka Halle Berry odhalila nohy v šatách Adaem. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Halle Berry odhalila nohy v šatách Adaem. Herečka Halle Berry odhalila nohy v šatách Adaem.

Sexi päťdesiatnička je dvojnásobnou mamou a za sebou má tri nevydarené manželstvá. V roku 2015 sa jej rozpadlo tretie manželstvo s francúzskym kolegom Olivierom Martinezom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Halle Berry

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....