Žiadne hádky, toto je idylka! A Bieberova manželka vystavuje dokonalé krivky

Americké médiá, najmä tie bulvárne, zaplavili správy o tom, že v pomerne čerstvom manželstve Hailey Baldwinovej a speváka Justina Biebera sa objavila vážna kríza.

19.03.2019 00:00
debata
Spevák Justin Bieber a jeho manželka Hailey... Foto: Profimedia
Justin Bieber a jeho manželka Hailey Baldwin Spevák Justin Bieber a jeho manželka Hailey Baldwin na pláži po údajnej kríze. Vyzerajú celkom spokojne, nemyslíte?

O všetkom možnom, len nie o kríze, však svedčia zábery paparazzov, ktoré vznikli počas uplynulého víkendu. Dvojicu zachytili na pláži, kde si spoločne s časťou Bieberovej rodiny užívali obaja manželia slnko a skvelú náladu.

Kanadský spevák pôsobil spokojne a oddýchnuto a ešte lepší pohľad bol na jeho nežnú polovičku. Topmodelka Baldwin sa totiž predvádzala v dvojdielnych ružových bikinách a fotoreportéri tak mali možnosť obdivovať jej ukážkovú figúru. Navyše sa blondínka celý čas srdečne usmievala a užívala si chvíle voľna.

Médiá informovali v uplynulých týždňoch o tom, že kanadská spevácka superstar bojuje s depresiami a stavmi úzkosti. Psychické problémy potvrdil pred časom aj samotný Bieber v rozhovore pre americký magazín Vogue. K svojmu súkromiu sa však vyjadruje pomerne málo a tak zostal bez vyjadrení aj po posledných bulvárnych klebetách, že jeho problémy prinášajú krízu aj do manželstva.

Zaujímavosťou a zároveň asi aj smutnou zhodou okolností je fakt, že s psychickými problémami rovnako bojuje aj Bieberova bývalá priateľka, speváčka a herečka Selena Gomez. Tá sa niekoľko mesiacov neobjavila na verejnosti a liečila sa v nemenovanom zariadení. Pred pár týždňami sa však znovu objavila na verejnosti a údajne sa pustila do príprav nových nahrávok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #hádka #Justin Bieber #pláž #Hailey Baldwin #sexy

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...