Ukážková! Coleen Rooney v bikinách, po štyroch deťoch má figúru ako lusk

Asi každá mamička dobre vie, že po pôrode sa zbavovať kilogramov nie je vôbec jednoduché. Navyše, telo sa mení a mať postavičku ako zamlada je skrátka niekedy už nemožné.

26.03.2019 00:00
debata (1)
Známa futbalová manželka a matka štyroch detí... Foto: Profimedia
Známa futbalová manželka a matka štyroch detí Coleen Rooney počas dovolenky na Barbadose. Známa futbalová manželka a matka štyroch detí Coleen Rooney počas dovolenky na Barbadose.

V prípade Coleen Rooneyovej sa zdá, že rodenie potomkov slávnemu britskému futbalistovi sa nijako nepodpisuje na jej forme a ukážkovej figúre. Hoci ešte pred pár mesiacmi mala na sebe zvyšky tehotenských kíl po pôrode štvrtého potomka, na dovolenke na Barbadose počas uplynulého víkendu ohúrila.

Rooneyovú, ktorá je matkou štyroch detí, zachytili objektívy v dvojdielnych plavkách, ktoré nechali vyniknúť nielen jej súmernú postavu a pevné brucho, ale tiež kyprejšie poprsie a pozadie. Aj medzi britskými ženami milovaná a obdivovaná Coleen si zjavne uvedomila prítomnosť reportérov, no ich špehovanie si „užila“ bez stresu.

Na exotickom ostrove, ktorý je mimochodom rodiskom speváčky Rihanny, si počas víkendu užívala celá rodinka. Okrem Coleen a jej manžela Wayna Rooneyho nechýbali ani všetky štyri ratolesti. Zatiaľ najmladší zo štvorice synov Cass má 13 mesiacov, okrem neho má dvojica aj synov Kaia, Klaya a Kita.

Rooney sa vraj priznala, že by šla aj do piateho tehotenstva, akurát s veľkou nádejou, že by sa jej narodilo dievčatko. Podľa doterajších „výsledkov“ sa však skôr zdá, že Rooney si chce vybudovať vlastnú futbalovú jedenástku.

VIDEO: Linda Nývltová – Sex predáva, ale pozor na dôsledky

Video

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Telo #postava #krivky #Barbados #sexy #Coleen Rooney

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...