Šťavnatá a taká... retro! Lopez v uliciach pripomenula svoje mladšie JA

Pred pár dňami odštartovala s nakrúcaním očakávaného a ambiciózneho projektu. Speváčku a herečku Jennifer Lopezovú zachytili paparazzovia na pľaci.

29.03.2019 00:00
debata
Speváčka Jennifer Lopez na nakrúcaní filmu... Foto: Profimedia
Speváčka Jennifer Lopez na nakrúcaní filmu Hustlers v New Yorku. Speváčka Jennifer Lopez na nakrúcaní filmu Hustlers v New Yorku.

Štyridsaťdeväťročná diva sa v dráme Hustlers objaví ako zamestnankyňa striptízového klubu a podľa tvorcov sa môžu diváci tešiť aj na to, že sa mama dvoch detí objaví pred objektívmi v niekoľkých mimoriadne pikantných číslach. Paparazzovské zábery však Lopezovú zachytili pri príprave na jednu z exteriérových scén.

Práve vzhľad latino-divy, ktorá patrí medzi najúspešnejšie interpretky súčasnosti, však vyvolal v mnohých jej fanúšikoch úplnú nostalgiu. Jennifer sa totiž akoby vrátila v čase a jej styling pripomenul obdobie konca 90-tych rokov, keď jej hviezda začala stúpať na hudobnom nebi.

Elastické džínsy zvýrazňujúce krivky, chlpatý umelý kožuch a výčes vlasov s veľkým drdolom na hornej časti hlavy. K tomu čižmičky na supervysokých podrážkach a tričko s nápisom Juicy (Šťavnatá). Jeden by si mohol myslieť, že Lopez vyskočila zo stroja času.

O novinke menom Hustlers, ktorú len začali nakrúcať v týchto dňoch, sa zatiaľ veľa nevie. Objavili sa však informácie o ďalších slávnych menách, ktoré sa s filmom spájajú. Pred kamerou by sa mala objaviť aj raperka Cardi B, ktorá sa pred svojou hudobnou kariérou živila ako striptérka aj v reálnom živote. O rolu mala záujem aj speváčka Bebe Rexha, ktorá sa zúčastnila na kastingu. Ako však potvrdila médiám, úlohu napokon nedostala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Jennifer Lopez #retro #nakrúcanie #Hustlers

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...