Kurnikovová tancuje v bikinách na stole! Ona porodila dvojičky? Neuveriteľné

Bikiny, rozpustená blond hriva a tanečné pohyby! To je ale sexi mamina.

30.03.2019 12:13
debata (1)

Pred 15-timi mesiacmi priviedla bývalá tenistka Anna Kurnikovová na svet dvojičky Lucy a Nicholasa, ktorých otcom je jej dlhoročný partner, spevák Enrique Iglesias (43). Sexi blondínka bola aj počas svojej kariéry ozdobou tenisových kurtov, kedy sa pýšila dokonalou figúrou. O tú neprišla ani po pôrode dvojičiek. Štíhle telo predviedla pekná mama na svojom Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

❤️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Anna Аня (@annakournikova),

37-ročná Kurnikovová zverejnila kratučké video, na ktorom sa oblečená vo farebných bikinách zvŕta na stole, na nohách má sandáliky na desať-centimetrových podpätkoch, s jej blond rozpustenou hrivou sa pohráva vietor. Naozaj je sexi! Žiadne výrazné zmeny na svojej polovičke zrejme nezaznamenal ani 43-ročný Iglesias, ktorý sa s peknou tenistkou stretol v roku 2001 počas nakrúcania klipu k jeho skladbe Escape.

Napriek 18 rokov trvajúcemu vzťahu sa zaľúbenci stále nepostavili pred oltár. Napriek tomu ich vzťah funguje, sám spevák ho opísal slovami: "Ako každý pár, aj my prežívame lepšie aj horšie obdobia a nie všetko je vždy perfektné. Ale svojím spôsobom je perfektné práve to,“ opísal v televíznej šou v televíznej šou „Lorraine“ a pokračoval slovami o svojej partnerke: "Je neuveriteľné pozorovať Annu, aká je skvelá mama. Je tiež celkovo neuveriteľné pozorovať mamy, ako dokážu využívať svoj materský inštinkt.“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Anna Kurnikovova #Enrique Iglesias

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....