Fíha! Aniston v koži a latexe pózuje v Malibu, vyzerá ako úplná sexbomba

Nie je to tak dávno, čo herečka Jennifer Aniston oslávila okrúhle päťdesiate narodeniny. O tom, že tento vek v jej prípade znie ako utópia, svedčia aj nové zábery paparazzov.

01.04.2019 00:00
debata
Herečka Jennifer Aniston počas fotenia v Malibu... Foto: Profimedia
Herečka Jennifer Aniston počas fotenia v Malibu predviedla príťažlivú postavu. Herečka Jennifer Aniston počas fotenia v Malibu predviedla príťažlivú postavu.

Hviezda seriálu Priatelia sa objavila na pláži Malibu spoločne s celým tímom z magazínu, aby nafotila sériu nových záberov. Síce nie je jasné, v ktorom časopise sa fotografie objavia, ale isté je určite, že Aniston bude na nich nebezpečne sexy. Konieckoncov, to sa jej podarilo aj počas uplynulého víkendu.

Paparazzovia hollywoodsku herečku pristihli pri fotení v kožených šortkách, podprsenke a čiernom plášti s lakovanou, akoby latexovou úpravou. Nechýbali povestné kadere vlasov a úsmev, ktorým počastovala dokonca aj reportérov, keď si uvedomila ich prítomnosť.

Trio herečiek (zľava): Lisa Kudrow, Courteney...
David Schwimmer a Jennifer Aniston a ich...
+31Herci Matthew Perry a Jennifer Aniston na...

Jennifer Aniston sa roky radí medzi príťažlivé a neuveriteľne udržiavané dámy. Pre mnohé ženy je ideálnym vzorom a inšpiruje svojím sexepílom aj vystupovaním.

Exmanželka Brada Pitta a Justina Therouxa je momentálne single – nie je známe, že by mala nového partnera. Nikdy nemala deti a už dávnejšie priznala, že je pripravená aj na to, že nebude žiadne vychovávať. Napriek tomu však upozornila, že to nevníma ako tragédiu a že by bola rada, keby ju vo svojich článkoch „neľutovali“ médiá, ktoré tak šíria predstavu, že každá žena naplní svoj život, len ak sa stane matkou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #fotenie #Malibu #pôvab #sexy

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...