Telo striptérky?! Jennifer Lopez šokuje v bikinách, takto sa vypracovala

Len pred pár dňami sme priniesli nové zábery holandskej topmodelky Doutzen Kroesovej, ktorá zjavne trávila veľa času v posilňovni a vypracovala si brušné svaly. Nie je jediná!

01.04.2019 00:00
debata
Speváčka Jennifer Lopez na nakrúcaní filmu... Foto: Profimedia
Speváčka Jennifer Lopez na nakrúcaní filmu Hustlers v New Yorku. Speváčka Jennifer Lopez na nakrúcaní filmu Hustlers v New Yorku.

Aj speváčka a herečka Jennifer Lopez zjavne trávila posledné mesiace tvrdým tréningom, do ktorého ju donútila filmová rola v novinke Hustlers.

Dráma z prostredia striptízového klubu má ukázať dnes 49-ročnú Lopezovú ako hlavnú hrdinku a, samozrejme, to sa nezaobíde ani bez odvážnych čísiel pri tyči. Latino diva už dávnejšie informovala o tom, že trávi čas pravidelným tréningom pod dohľadom tanečnice, ktorá vystupovala aj v programe Cirque de Soleil.

„Je to nesmierne náročné a bola som sama modrina. Je to takmer ako akrobacia a spoznala som na svojom tele aj také svaly, o ktorých som ani netušila,“ uviedla už pred časom Lopez. Dôkazom je nepochybne aj záber z jej Instagramu, ktorý sleduje vyše 90 miliónov užívateľov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I’m a hustler baby... I just want you to know... #Ramona on fire On set and in character for #hustlersmovie #stxentertainment

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo),

Mama dvoch detí, ktorá tento rok oslávi neuveriteľných 50 rokov, predviedla vyšportované telo a šľachovité brucho aj oblasť bedier v krikľavých ružových bikinách. „Na pľaci k filmu Hustlers,“ napísala Lopez stručne k momentke a vyslúžila si množstvo obdivných komentárov, dokonca aj od kolegov. Pochválil ju napríklad Lenny Kravitz.

Čo poviete, vyzerá sexy, ale aj drsne, nie?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #striptíz #Jennifer Lopez #Instagram #Telo #Hustlers

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...