Plavky zarezané do kyprého pozadia! Ktorá kráska ho takto vystavuje?

Pred pár dňami sa v rámci pracovného fotenia predvádzala na skateboarde v Malibu, potom si pár dní nechala aj na súkromný oddych. Aj pri ňom však modelku Doutzen Kroesovú sledovali paparazzovia.

03.04.2019 00:00
debata (2)
Holandská topmodelka Doutzen Kroes na pláži v... Foto: SITA/AP, Profimedia
Doutzen Kroes Holandská topmodelka Doutzen Kroes na pláži v Miami predvádzala svoje tvarované pozadie. Sediac po boku ju sprevádzal aj partner Sunnery James.

Holandská kráska sa objavila s partnerom a skupinkou kamarátov na pláži v Miami a hoci mala celý čas na hlave šiltovku a na tvári slnečné okuliare, reportéri ju okamžite rozpoznali. Ktohovie, možno aj pre sexi krivky.

Mama dvoch detí, ktorých otcom je práve Kroesovej partner – dídžej Sunnery James, sa objavila v plavkách so zvieracím vzorom a išlo o poriadne zvodný kúsok. Látka sa jej zarezávala do tvarovaného pozadia a odhaľovala príťažlivé obliny.

Ani v tomto prípade sa dídžej James nevyhol nežným dotykom a pohladeniam svojej krásnej polovičky. Iba pár hodín pred nimi sa podarilo paparazzom zachytiť pri podobných nežnostiach a na rovnakej pláži aj francúzskeho dídžeja Davida Guettu (čítajte nižšie). Ten nevedel ruky odtrhnúť od svojej mladučkej milenky Jessicy Ledonovej.

Zdá sa, že Miami má na zamilované páriky blahodárne účinky.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #sexi #zadoček #modelka #plavky #Doutzen Kroes

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...