Nemecká hviezdička v Miami: Driek má ako osa, ale výstrih... ťažkotonážny!

Niet divu, že sa nevyhla pozornosti paparazzov. Pri pohľade na postavičku nemeckej speváčky a účastníčky reality-šou Marie Heringovej je to asi celkom pochopiteľné.

10.04.2019 00:00
debata (5)
zväčšiť Nemecká hviezdička Maria Hering predvádzala... Foto: Profimedia
Nemecká hviezdička Maria Hering predvádzala svoje krivky na pláži v Miami. Nemecká hviezdička Maria Hering predvádzala svoje krivky na pláži v Miami.

Niekdajšia semifinalistka speváckej šou Nemecko hľadá Superstar sa objavila počas uplynulého víkendu na pláži v americkom Miami, kam si odletela za oddychom, ale údajne aj na fotenie jednej pracovnej zákazky. Práve vo chvíľach voľna ju však zachytili objektívy reportérov.

Tridsaťdvaročná hnedovláska mala na sebe dvojdielne plavky s kvetinovou potlačou. Vyšportovaná postavička, štíhly driek, ale najmä obsah jej dekoltu sa skrátka nedal prehliadnuť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

SMILE . Ad|Werbung

Príspevok, ktorý zdieľa GERMAN | FITNESS | 11:11 (@mariahering_),

Heringovej krivky sú najmä nemeckým fanúšikom dobre známe – predvádzala ich v reality-šou Promi Big Brother, ale aj v relácii, kde kamery zaznamenávali jej život s Bastianom Yotta.

Hoci dnes už dvojica pár netvorí, záujem o celebritnú hviezdičku stále pretrváva. Maria Hering má údajne v zálohe niekoľko nových profesionálnych plánov, ktoré by chcela v tomto roku začať realizovať. Podľa jej Instagramu sa brunetka posledné roky sústredila na fitness a modeling.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #reality-šou #výstrih #Miami #krivky

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...