Vyzlečená Helena Christensen v 50-ke? Módna veteránka má top krivky!

Viac ako modelingu sa venuje momentálne fotografovaniu. Ale keď dostana za úlohu pózovať, mnohé sa Helene Christensenovej nemôžu rovnať.

14.04.2019 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Today I hung out on the beach. Then I worked in my room. And hung out on beach again. A pretty good day

Príspevok, ktorý zdieľa Helena (@helenachristensen),

Dánska rodáčka, ktorá bola v 90-tych rokoch jednou z najžiadanejších modeliek planéty, zverejnila na svojom Instagrame momentky z prázdninového výletu v Portoriku. Na sérii z nich pózuje v žltom priehľadnom body a pred objektívom predvádza aj odhalené obliny svojich kriviek.

Christensen oslávila už okrúhle päťdesiate narodeniny, takže pohľad na jej telo vyvolá v mnohých jej rovesníčkach priam závisť. Dánska modelka a fotografka totiž vyzerá vyzlečená naozaj úžasne – ako potvrdzuje Instagram, spredu aj zozadu!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

On Puerto Rico time

Príspevok, ktorý zdieľa Helena (@helenachristensen),

Iba pred pár dňami sa pritom v internetovom priestore objavila aj Christensenovej práca na z fotenia so slávnou americkou modelkou súčasnosti Gigi Hadidovou. Helena Christensen, ktorá Hadidovú fotila na rodinnej farme, vytvorila módny editoriál aj titulnú stranu československej mutácie magazínu Vogue.

Nadšenie nad touto prácou neskrývala ani samotná Hadid, ktorá si vraj do takého blízkeho súkromia zatiaľ fotografov nepustila. Možno aj preto, že za objektívom stála žena, ktorá má podobný osud a skúsenosti v rovnakej profesii, sa americko-jordánska kráska omnoho viac otvorila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Telo #Helena Christensen #fotenie #Gigi Hadid

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...