Ups! Vlny v Miami obrali Beckerovu sexi ex o podprsenku

Lilly Becker si vychutnáva slnečné počasie na Floride. V obklopení iných dovolenkárov popíja drinky, šantí vo vode a slní sa na pláži.

15.04.2019 00:00
debata (1)

Pred zvedavými pohľadmi sa nijako neskrýva a v bikinách si ju tak môžu obzrieť všetci okoloidúci. 42-ročná niekdajšia modelka sa nemusí veru za nič hanbiť – postavičku má stále ukážkovú, v Miami ju predviedla v úsporných bielych bikinách. S tými sa však vo vode pohrali vlny a práve tie ju obrali o vrchný diel – Beckerovej ex sa tak podarilo ukázať svetu bradavku.

Lilly Becker na pláži v Miami. Foto: Profimedia
Lilly Becker Lilly Becker na pláži v Miami.

Sexi tmavovláska je na slnečnej Floride spolu s jej 9-ročným synom Amadeom, ktorého otcom je práve niekdajší slávny tenista, Boris Becker. Po jej boku sa zatiaľ fotografom nepodarilo zachytiť nového muža, od rozchodu s nemeckým tenisovým šampiónom je oficiálne single.

V máji 2018 sa prominentné manželstvo rozpadlo ako domček z karát po trinástich spoločných rokoch, o čom Boris Becker (51) a Lilly Becker (42) informovali v oficiálnom vyhlásení. Známy tenista a niekdajšia modelka sa spoznali v roku 2005 v Miami, kedy sa začal ich vzťah, ktorý pripomínal jazdu na horskej dráhe. V roku 2009 sa zosobášili v St. Moritz, o rok nato prišiel na svet ich spoločný syn Amadeus. Z manželstva s Barbarou Beckerovou má tenista ešte synov Noaha (25) a Eliasa (19). Okrem toho je aj otcom Anny Ermakovej, ktorá prišla na svet po jeho mimomanželskej afére s modelkou Angelou Ermakovou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Walking into Monday like #wassup #mondaymotivation #goodmorning #london #lillybecker ————————- @f.duka13 ♥️ @lillybeckerofficial

Príspevok, ktorý zdieľa Lillybeckerofficial (@lillybeckerofficial),

Rok 2018 bol pre rodáčku z Rotterdamu viac ako náročný, čo priznala aj v rozhovore pre televíziu RTL, v ktorom zároveň vylúčila obnovenie ich vzťahu. „Naozaj sa to skončilo. Rok 2018 bol najťažším za mojich 42 rokov. Boris ma tak neuveriteľne sklamal,“ opísala pred kamerami.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Kiss my ... yeah Friday feelings #fridayquotes #fridaymood

Príspevok, ktorý zdieľa Lillybeckerofficial (@lillybeckerofficial),

Zábermi svojho sexi tela sa niekdajšia modelka rada pýši aj na svojom Instagrame, kde ponúka fanúšikom pravidelne fotografie z dovoleniek, na ktorých pózuje v bikinách.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Miami #Lilly Becker

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...