Krivky britskej Miss po štyroch deťoch? Vážení, tak tomu sa vraví forma!

Kedysi ju vyhlásili za najkrajšiu Angličanku a rovnako získala aj titul Miss Veľká Británia. Kariéru v šoubiznise však prekladala Danielle Lloyd s rodinnými povinnosťami.

17.04.2019 00:00
debata
Britská modelka a bývalá Miss Veľká Británia... Foto: Profimedia
Britská modelka a bývalá Miss Veľká Británia Danielle Lloyd na pláži v Dubaji., Britská modelka a bývalá Miss Veľká Británia Danielle Lloyd na pláži v Dubaji.,

Modelka sa po svojom úspechu v súťaži krásy stala vyhľadávanou celebritou medzi britskými bulvárnymi médiami. Zásluhu na tom mala jej divoká povaha aj pár škandálov, ktoré sama hviezdička spôsobila. Medzi inými sa s ňou súdili práve majitelia licencie na súťaž Miss Veľká Británia. Podľa nich totiž Lloyd pózovaním pre Playboy porušila podmienky zmluvy, ktorú podpísala účasťou v súťaži.

Potom však akoby nastalo polepšenie „čiernej ovce misskovských šou“ a Lloyd sa vrhla do rodinného života. Za krátky čas stihla priviesť na svet tri ratolesti – synov. Otcom všetkých troch bol futbalista a Lloydovej manžel Jamie O'Hara.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Mr & Mrs Oneill @ok_mag

Príspevok, ktorý zdieľa Official Danielle Lloyd (@missdlloyd),

Vzťah nevydržal, ale dnes 35-ročná kráska našla novú lásku po boku elektrikára Michaela O'Neilla. Tomu priviedla na svet ďalšieho syna a počet svojich detí tak zvýšila na číslo 4.

Iba nedávno, v sobotu 6. apríla si dvojica povedala áno aj oficiálne (foto z Instagramu vyššie) a tak sa z mamy na plný úväzok stala opäť aj pani manželka. Celá rodina odcestovala na svadobnú cestu do Dubaja, kde vznikli aj paparazzovské zábery z pláže.

Práve na nich vidieť, že ani po štyroch pôrodoch nehodila britská celebritka dlintu do žita a ukázala svetu svoju vytrénovanú a príťažlivú figúru. Zabudnuté sú vulgárne pózy či príliš lascívne odhaľujúce kúsky plaviek alebo spodnej bielizne – tentoraz vyzerá modelka, ktorá sa venuje aj charite, naozaj pôvabne a zvodne. Ale aj vkusne. Veď posúďte sami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Telo #plavky #Dubaj #Miss #Danielle Lloyd

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...