Pomejeho bývalá vystavila telo v Thajsku. A pozrite sa, aká je zamilovaná!

Najprv ju české médiá spomínali najmä v súvislosti s manželstvom s hercom Jiřím Pomejem. Po odchode od neho sa však pozornosť pre Andreu Pomeje nepominula. Ba skôr naopak.

17.04.2019 09:30
debata

Tridsaťročná brunetka, ktorá sa živí ako dídžejka a príležitostná modelka, sa stala obľúbenou celebritou a začala sa objavovať na mnohých spoločenských podujatiach. Aj s novým partnerom.

Hoci smrť bývalého partnera, herca a producenta Pomejeho, ktorý vo februári tohto roka podľahol rakovine, ju zaskočila – život pokračuje ďalej. A zdá sa, že Andrea Pomeje si ho momentálne naplno vychutnáva.

Zábery z jej Instagramu nasvedčujú, že posledné dni strávila v exotickom Thajsku. Cestovala tam v rámci pracovno-oddychového výletu. Okrem niekoľkých akcií, kde sa predviedla práve za dídžejským pultom, si potom mohla vychutnávať v spoločnosti blízkych chvíľky voľna. A tiež sa uvoľniť a neobávať sa dotieravých objektívov.

Pár obrázkov však zverejnila Andrea Pomeje sama. Fanúšikovia tak mali možnosť obdivovať jej zvodné krivky, ktoré vystavila v plavkách, ale aj stále intenzívne emócie s partnerom Petrom Plačkom, s ktorým sa začala stretávať minulý rok koncom leta.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@pedritko

Príspevok, ktorý zdieľa Andrea Pomeje (@andreapomeje),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #bikiny #Instagram #Telo #Thajsko #Andrea Pomeje

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...