Ďalšia kráska zbavená titulu Miss! Na pláži si užíva s mamou v sexy výstroji

V stredu sme písali o britskej celebritke Danielle Lloydovej, ktorú zbavili titulu Miss Veľká Británia pre porušenie zmluvy a pózovanie pre Playboy. V histórii tejto súťaže však nebola jediná.

18.04.2019 00:00
debata
Hviezdička zo šou Love Islane Zara Holland na... Foto: Profimedia
Hviezdička zo šou Love Islane Zara Holland na pláži na Barbadose, kde dovolenkovala s mamou. Hviezdička zo šou Love Islane Zara Holland na pláži na Barbadose, kde dovolenkovala s mamou.

Aj dáma menom Zara Holland patrí do skupiny kontroverzných kráľovien krásy, keď sa v roku 2016 musela zrieknuť titulu najkrajšej ženy ostrovnej krajiny. Dôvodom bolo jej účinkovanie v reality-šou Love Island, kde mala pred kamerami sex s ďalším súťažiacim.

Hoci na obranu Hollandovej sa postavilo niekoľko jej celebritných kolegov a aj verejnosť sa rozdelila na dve skupiny, organizátori neustúpili. Blondínke s kyprými krivkami to mohlo byť jedno – pozornosť a záujem o ňu totiž stúpli.

Iba pred pár dňami sa rodáčka z Kingston upon Hull objavila na pláži exotického ostrova Barbados, ktorý patrí napríklad aj k obľúbeným destináciám futbalistu Wayna Rooneyho a jeho rodiny. Aj Zara si užila chvíle exotickej dovolenky rodinne.

Spoločnosť jej robila mama, s ktorou už aj podľa záberov fotografov majú skvelý vzťah. Paparazzov však nepochybne zaujala aj samotná ex-kráľovná krásy. V bikinách vystavila na pláži svoje bujné proporcie a razom prilákala pozornosť ďalších dovolenkárov.

VIDEO: Katarína Brychtová o Veľkej noci

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #škandál #Telo #Barbados #Miss #Zara Holland

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...