Len šnúrky! Dcéra Lionela Richieho na pláži... kúsoček a bude to neprístupné

Hoci veľkú vlastnú kariéru zatiaľ v živote neurobila, patrí medzi obletované a obdivované celebrity. Dcéra speváka Lionela Richieho Sofia si pozornosť vyslúžila svojimi sexy krivkami, ale aj vzťahom so známym plejbojom.

23.04.2019 00:00
debata (3)
Modelka a celebrita Sofia Richie sa predvádza... Foto: Profimedia
Modelka a celebrita Sofia Richie sa predvádza na dovolenke v Mexiku. Modelka a celebrita Sofia Richie sa predvádza na dovolenke v Mexiku.

Dvadsaťročná rodáčka z Los Angeles sa počas veľkonočného víkendu objavila v prenajatom luxusnom apartmáne v Mexiku, kde ju sprevádzal jej partner Scott Disick. Člen kardashianovského klanu a bývalý manžel Kourtney Kardashianovej tvorí pár s mladučkou blondínkou už viac ako rok. Nepotvrdili sa tak zatiaľ predpovede Richieovej otca, ktorý vraj vzťahom vôbec nie je nadšený.

Dvojica stále vyzerá celkom zamilovane a príťažlivá blondínka je údajne Disickom skutočne zbožňovaná. Ako tvrdia zdroje z blízkeho okolia, dôvodom je najmä jej mladosť, sexepíl a pôvaby.

Modelka a celebrita Sofia Richie sa predvádza... Foto: Profimedia
Modelka a celebrita Sofia Richie sa predvádza na dovolenke v Mexiku. Modelka a celebrita Sofia Richie sa predvádza na dovolenke v Mexiku.

Na mexickej dovolenke sa Richie predviedla v ružových bikinách, ktoré naozaj veľa toho neskryli. Najmä spodný diel tvorili vlastne len šnúrky a pár centimetrov štvorcových látky na zakrytie intímnych partií.

Podobne ako spieva skupina Elán, že „najkrajšia sú vždy zozadu a ešte krajšie spredu“, dalo by sa podobné aplikovať aj na príležitostnú modelku a celebritu Sofiu Richievú. A nemusí byť ani z Lúčnice, čo poviete?

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #dovolenka #bikiny #Telo #sexy #Sofia Richie

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....