Vetrík sa pohral so šatami krásnej Monicy Bellucciovej! Stále je vo forme

Hoci tento rok oslávi 55. narodeniny, talianska herečka Monica Bellucci stále vyzerá očarujúco a príťažlivo. A zdá sa, že vek sa nepodpisuje ani na jej figúre.

24.04.2019 00:00
debata
Herečka Monica Bellucci na zábere z pobrežného... Foto: Profimedia
Herečka Monica Bellucci na zábere z pobrežného mesta Sabaudia. Herečka Monica Bellucci na zábere z pobrežného mesta Sabaudia.

Talianku načapali počas veľkonočného víkendu v maličkom meste Sabaudia neďaleko Ríma, kde navštívila dlhoročného priateľa – šéfa Národnej olympijskej talianskej asociácie. Brunetku zachytili objektívy cestou na prenajatú loď, s ktorou sa spoločne s hostiteľom a jeho dcérou a herečkiným partnerom Nicholasom Lefebvreom vydali na more.

Práve v tejto chvíli zasiahla aj príroda a odhalila Bellucciovej krivky pod dlhými šatami. Vejúci vietor ich totiž zdvihol smerom nahor a odhalil herečkine nohy. A paparazzovia, samozrejme, nelenili. Isté je však jedno, dvojnásobná mama a hrdinka filmov ako Malena či Matrix Reloaded sa nemá za čo hanbiť.

Bellucci pritom už dávnejšie priznala, že sa snaží starnúť čo najprirodzenejšie a svoje pôvaby si udržiava najmä zdravým životným štýlom a cvičením. Na jej tvári sú prítomné vrásky a vo vlasoch sa občas objavia aj šediny, ale slávny filmový sexsymbol to vníma ako súčasť pribúdajúceho veku.

Vyhlasovať, že 55-ročná herečka nikdy nepodstúpila žiaden zákrok, by sme si asi netrúfli. Jedno je však isté – príkladom môže ísť aj mnohým oveľa mladším dámam.

VIDEO: Pozrite si video s Michaelou Kocianovou o hľadaní modeliek

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #šaty #more #vietor #Rím #Telo #Monica Bellucci #figúra

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...