Hore bez a úsmevom na tvári! Nové zábery Jennifer Anistonovej sú fakt sexi

Vo februári oslávila populárna Rachel z Priateľov, herečka Jennifer Aniston, okrúhlu päťdesiatku.

08.05.2019 10:02
debata (3)

Svoje životné jubileum oslávila, ako sa patrí, hneď niekoľkokrát. Usporiadala veľkolepú párty v jednom z vychytených hotelov v Los Angeles, ktorá bola plná celebrít – Ellen DeGeneres, Courteney Cox a jej exmanžel David Arquette, Robert Downey Jr., Jason Bateman či Barbra Streisand. A nechýbal ani jej exmanžel, Brad Pitt. Následne si ešte zaletela spolu s niekoľkými kamarátkami na krátky výlet do Mexika, kde takisto oslavovala svoje jubileum. Potom sa však už naplno vrhla do víru pracovných povinností, okrem iného promuje aj nový film, v ktorom si zahrala spolu s kolegom Adamom Sandlerom.

Aktuálne pózuje sexi 50-nička na titulke aj vo vnútri magazínu Harper's Bazaar, aj na jeho stránkach promuje filmovú novinku Murder Mystery z produkcie Netflixu. Herečka sa postavila pred objektív módneho fotografa Alexiho Lubomirskiho, ktorý sa preslávil nielen fotografovaním svetových celebrít, ale aj svadobnými zábermi vojvodkyne Meghan a princa Harryho.

Ako sa páčilo pózovanie takto „naľahko“ niekdajšej manželke herca Brada Pitta? „Bolo to úplne normálne. Myslím si, že naše telá sú krásne a je dobré ich oslavovať vez ohľadu na vek. Nemali by sme sa za ne hanbiť alebo sa cítiť nepríjemne,“ povedala na margo pózovania. Slávna hviezda sa za svoju postavičku teda rozhodne hanbiť nemusí a môže byť vzorom pre svoje rovesníčky.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Brad Pitt

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...