Šesťdesiatročná Sharon Stone rozkročila nohy (pre Vogue). A fotil ju Slovák!

Ani po prekročení šesťdesiatky sa nevzdáva svojho imidžu sexuálnej šelmy. Ale kto by sa jej divil. Herečka Sharon Stone na nových záberoch vyzerá famózne.

10.05.2019 00:00
debata (6)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Sharon Stone para a Vogue de maio, numa edição em que se quebram os #sexissues. Capa 02 de 02, a chegar às bancas. No link da bio encontra três das frases mais marcantes da entrevista exclusiva à atriz. __ @sharonstone for @vogueportugal’s may issue, a number where #sexissues are broken. Cover 02 of 02, arriving stands. Tap the link in bio for three of the most meaningful quotes from the exclusive interview with the actress. #vogueportugal #sexissues #editorinchief @sofia.slucas #coverartdirection @jsantanagq #photography @branislavsimoncik #styling @paris_libby #makeup @missjobaker #hair @giannandreahair #words @sarovski #mayisue #outnow #nasbancas @lighthouse.publishing

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue Portugal (@vogueportugal),

Reč je o fotografiách, ktoré vznikli pre najnovšie vydanie magazínu Vogue Portugal. Na titulnej strane jeho nového čísla pózovala hollywoodska herečka na čiernobielom zábere v scéne, ktorá odkazuje na jednu z jej najslávnejších úloh – rolu v erotickom trilleri Základný inštinkt.

Stoneovú pritom pre portugalský Vogue fotil slovenský fotograf Branislav Šimončík, ktorý pre tento módny magazín fotografuje už viac ako dva roky. Stojí za niekoľkými skutočne výnimočnými titulnými stranami a portugalské vydanie najznámejšieho módneho časopisu na svete posunul na novú úroveň.

Jeho prácu pochválila aj samotná herečka, ktorá zverejnila zábery na svojom Instagrame. „Milujem ťa, Vogue Portugal. Aký výnimočný vkus a štýl, aký obrovský talent, s ktorým som mala tú česť pracovať,“ napísala k záberom, ktoré zhotovil Šimončík.

Fotografie pritom sprevádza veľmi otvorené interview o rokoch fungovania v šoubiznise, kde Stone otvorene hovorí aj o tom, ako Hollywood sexualizuje ženy a aké náročné je pre ženu presadiť sa vo svete, ktorý ovládajú muži.

Okrem titulnej strany s rozkročenou pózou vydal magazín aj číslo s druhou variáciou titulky – na nej dokonca zachytáva herečku hore bez kúpajúc sa v bazéne.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #práca #hore bez #Portugalsko #Sharon Stone #Instagram #Vogue #Branislav Šimončík

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....