Táto zvodná blondínka má 51 rokov?! Plavčíčka z Baywatch oklamala vek

Kedysi sa objavila v seriáli Baywatch ako jedna zo sexi plavčíčok. Jej krivky, ktoré tak trošku pripomínali predchodkyňu Pamelu Andersonovú, zamotali hlavu nejednému divákovi. Zdá sa však, akoby herečka Donna D'Errico ani nestarla.

14.05.2019 00:00
debata (3)
Herečka Donna D'Errico pózovala na pláži v... Foto: Profimedia
Donna D´Errico Herečka Donna D'Errico pózovala na pláži v Santa Monike mesiac po dovŕšení jej 51. narodenín.

Rodáčka z Alabamy oslávila koncom marca svoje 51. narodeniny, ale o necelý mesiac neskôr, koncom apríla, ponúkla dôkaz, že vek je v jej prípade len číslo.

V dvojdielnych, pomerne úsporných bikinách, absolvovala blondínka fotenie na pláži aj so svojím partnerom. A mnohým jej forma aj vzhľad vyrazili dych. Niektorí dokonca tvrdia, že vyzerá lepšie ako v časoch svojho účinkovania v populárnom seriáli – teda v roku 1996.

Päťdesiatnička D'Errico, ktorá bola kedysi vydatá za hudobníka Nikkiho Sixxa z formácie Motley Crue, má figúru, ktorú by jej mohli závidieť aj dvadsiatničky. Samozrejme, nedá sa prehliadnuť, že formu poprsia podporila aj plastická operácia. Pri zvyšku figúry však už ide o tvrdý tréning a životosprávu.

So svojím priateľom, ktorým je milionár a filantrop DJ Friesse, pózovala Donna na pláži v Santa Monike, kde sa kedysi nakrúcala aj veľká časť Pobrežnej hliadky. Hoci od účinkovania v nej veľa vody pred televíznymi kamerami nenamútila, určite nemá dôvod na smútok.

VIDEO: Cítim sa sexy, hovorí o odvážnych záberoch na Instagrame Michaela Kocianová

Video

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #forma #krivky #sexy #Baywatch #Donna D'Errico

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....