FOTO ako dôkaz! Demi Lovato je späť, poslala zvodný pozdrav z Bora Bora

Po minuloročnom kolapse a predávkovaní sa speváčka Demi Lovato načas stiahla z dohľadu zrakov verejnosti aj médií. Posledné týždne sa však pripomína čoraz častejšie. Ako inak, na sociálnych sieťach.

13.05.2019 14:17
debata

Počas víkendu zverejnila táto americká hviezda niekoľko odkazov na svojom Instagrame. Fanúšikov však nepochybne najviac zaujala momentka Lovato v bikinách z ostrova Bora Bora. Tam si 26-ročná speváčka a herečka užívala chvíle oddychu a ostrov nazvala „nebom na Zemi“.

„Práve som opustila pravdepodobne moje najobľúbenejšie miesto na tejto planéte. Možno v najbližších dňoch zverejním ďalšie momentky. Vopred sa ospravedlňujem,“ napísala v komentári k záberu v bikinách so zvieracou potlačou, v ktorých pózuje pri západe slnka.

Speváčka sa okamžite dočkala množstva pochvalných reakcií a jej príspevok „lajkovalo“ bezmála 3,9 milióna užívateľov. Lovato však počas uplynulého víkendu stihla oznámiť aj správu z jej profesionálneho života. A síce, že sa jej podarilo získať jedného z najžiadanejších hudobných manažérov súčasnosti.

Reč je o Scooterovi Braunovi, ktorý manažuje aj speváčku Arianu Grandeovú alebo speváka Justina Biebera či rapera Kanye Westa. Dvojica spoločne podpísala zmluvu, ktorá zaväzuje Brauna zastupovať speváčku v nasledujúcom nešpecifikovanom časovom období. Podľa mnohých ide o dobrý profesionálny krok, keďže manažér sa osvedčil doposiaľ a niekoľkým interpretom priniesli jeho služby nárast popularity aj zárobkov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Instagram #Demi Lovato #spokojnosť #Bora Bora #sexy

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...