Ach, tie jej nohy! Ramazzottiho ex opäť šteklí fantáziu

Zo sexepílu nestráca vôbec nič, hoci roky pribúdajú aj moderátorke Michelle Hunziker. V januári oslávila 42. narodeniny.

20.05.2019 00:00
debata (6)

42-ročnej moderátorke Michelle Hunziker ide karta! Minimálne v Taliansku, kde je sledovanou celebritou a vyhľadávanou televíznou hviezdou. Aktuálne mieri do ďalšej šou, ktorá sa bude vysielať na stanici Canele 5 – a budú sa v nej hľadať talenty.

Pekná blondínka sa postavila pred objektív, aby si zapózovala pre zábery k televíznej novinke. A ako zvyčajne, aj tento raz pred objektívmi fotografa ohúrila svojím sexepílom. Krásna štyridsiatnička ho má na rozdávanie. Tento raz sa pozornosť upriamuje na moderátorkine nohy, ktoré sú jednoducho ukážkové. V čiernych pančuškách a čiernych lodičkách ich predvádza na ružovom pozadí.

Kedykoľvek sa niekdajšia manželka speváka Erosa Ramazzottiho aspoň sčasti odhalí, o záujem médií má postarané. Svoje dokonalé telo rada predvádza aj na talianskych plážach, rovnako aj na stránkach magazínov a občas aj na svojom Instagrame. Ttojnásobná mama tak bez problémov na záberoch konkuruje svojej 20-ročnej dcére Aurore, ktorej otcom je práve Ramazzotti.

Okrem toho však slávna blondínka vychováva aj ďalšie dve ratoelesti – dcérky Sole (6) a Celeste (4). Ich otcom je moderátorkin druhý manžel, dedič talianskeho módneho impéria – Tomaso Trussardi (37), s ktorým sa Hunziker postavila pred oltár v roku 2014.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Michelle Hunziker #Eros Ramazzotti

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...