Róbu vymenila za sexi bikiny! Drsná krásna z Rýchlo a zbesilo šantí pri bazéne

Michelle Rodriguez je takisto medzi hviezdami, ktoré si vychutnávajú atmosféru festivalového Cannes.

24.05.2019 00:00
debata

Svoje vražedné sexi krivky predviedla herečka Michelle Rodriguez už v roku 2001 v akčnom filme Rýchlo a zbesilo. Z filmu sa zakrátko stal hit a slávu priniesol nielen jeho mužským predstaviteľom, ale aj herečkám, ktoré si v ňom zahrali. Rodriguez sa tak dočkala prívlastku „sexi drsňáčka“.

Herečka Michelle Rodriguez pri bazéne hotela... Foto: Profimedia
Michelle Rodriguez Herečka Michelle Rodriguez pri bazéne hotela Eden-Roc v Cannes.

Hoci od premiéry spomínanej snímky ubehlo 18 rokov, dnes 40-ročná Rodriguez svoje telo predvádza s rovnakou vášňou ako kedysi. Hviezda je súčasťou filmového festivalu v Cannes, predviedla sa na červenom koberci jedného z najočakávanejších filmov festivalu – Tarantinovho Vtedy v Hollywoode. Na červený koberec zvolila veľkolepú bielu róbu, ktorá kontrastovala s jej havraními vlasmi.

Herečka Michelle Rodriguez pózuje fotografom... Foto: TASR/AP, Joel C Ryan
Herečka Michelle Rodriguez pózuje fotografom počas príchodu na premiéru filmu Vtedy v Hollywoode. Herečka Michelle Rodriguez pózuje fotografom počas príchodu na premiéru filmu Vtedy v Hollywoode.

Biela farba je aktuálne u herečky v kurze, paparazzi ju zachytili v sexi bielych bikinách pri bazéne celebritami vyhľadávaného hotela Eden-Roc, ako sa zabáva spolu s jej partnerom, Jordanom Barrettom. Ten je od nej mladší o 17 rokov. Rodriguez sa nijako netají, že vyznáva aktívny život, čo sa dá celkom jasne vyčítať aj pri pohľade na jej vytrénované telo. To sa skvelo vyníma nielen pred objektívmi fotografov v slávnostných róbach, ale aj pri jej voľnočasových aktivitách.

Modelka Josephine Skriver v kreácii Philosophy...
Influencerka Chiara Ferragni v kreácii...
+33Herci Leonardo DiCaprio (vpravo) a Brad Pitt...

Už na rok 2020 je naplánovaná premiéra v poradí deviateho pokračovania snímky Rýchlo a zbesilo. Popri nej si v sníme zahrajú aj Vin Diesel či Jordana Brewster.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michelle Rodriguez #Cannes 2019

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...