Krásna Robbie Oscara nemá, za šípku by si zaslúžila! Aj za krivky v bikinách

O tom, že je talentovaná herečka azda nepochybuje už nikto. Ale o príťažlivej Margot Robbieovej ste asi nevedeli, že je aj skvelou plavkyňou.

23.05.2019 14:19
debata (1)
Austrálska herečka Margot Robbie predvádzala na... Foto: Profimedia
Margot Robbie Austrálska herečka Margot Robbie predvádzala na útesoch pri hoteli Eden Roc svoje plavecké schopnosti. Aj príťažlivé krivky v bikinách.

Hviezda nového filmu režiséra Quentina Tarantina Vtedy v Hollywoode sa v týchto dňoch nachádza na festivale v Cannes a počas voľných chvíľ si užíva luxusné vymoženosti hotela Eden Roc. Práve tam ju pri morskom pobreží načapali aj paparazzovia.

Blondínka, ktorá bola nominovaná na Oscara za výkon vo filme Ja, Tonya, sa v jednodielnych bielych plavkách objavila na súkromnej pláži a odskúšala si skoky do vody z pomerne vysoko umiestneného skokanského mostíka. Výsledok v podobe záberov, ktoré sa podarili paparazzom, rozhodne zaujme.

zväčšiť Austrálska herečka Margot Robbie predvádzala na... Foto: Profimedia
Margot Robbie Austrálska herečka Margot Robbie predvádzala na útesoch pri hoteli Eden Roc svoje plavecké schopnosti. Aj príťažlivé krivky v bikinách.

Robbie by sa nemusela hanbiť za svoje „šípky“ ani plavecký štýl. Jej ladnosť a pôvab, ale aj mrštnosť a sila boli v tomto prípade neprehliadnuteľné.

Ako rodáčka z Austrálie však táto dáma strávila množstvo času v mladosti pri mori a jej obľúbená činnosť je práve surfovanie či plávanie. Tréning teda určite mala slušný.

V najnovšom filme od Tarantina, ktorý si v Cannes vyslúžil šesť minút trvajúce standing ovations, stvárnila herečku Sharon Tateovú. Tú koncom 60-tych rokov vo vysokom štádiu tehotenstva zavraždila skupina okolo Charlesa Mansona. Sharon Tate bola vtedy vydatá za režiséra Romana Polanskeho. Či sa film sústreďuje aj na toto beštiálne vraždenie, však nie je známe – tvorcovia dali na recenzie prísne embargo a samotný Tarantino poprosil divákov na premiére, aby dej filmu nezdieľali ďalej.

Modelka Josephine Skriver v kreácii Philosophy...
Influencerka Chiara Ferragni v kreácii...
+33Herci Leonardo DiCaprio (vpravo) a Brad Pitt...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Cannes #plavky #talent #Margot Robbie #SKOK #Vtedy v Hollywoode #šípka

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...