Pamela Anderson berie Európu útokom! Alebo skôr jej napumpovaný dekolt

Vzťah herečky Pamely Andersonovej a futbalistu Adila Ramiho sa nemôže vyvíjať lepšie.

27.05.2019 00:00
debata

Súdiac podľa ich posledných vystúpení, vznášajú sa na na obláčiku šťastia. Dvojica sa pred pár dňami ukázala ruka v ruke v Paríži a momentálne sa zaľúbenci presunuli do Monaka. Niekdajšia seriálová záchranárka sa medzitým ešte stihla objaviť aj na prestížnom charitatívnom gala pudujatí amfAr v Cannes, kde jej však nerobil spoločnosť jej partner, ale syn Brandon Lee. Ten sa objavil aj v Monaku.

Pamela Anderson  a Adil Rami attend na módnej... Foto: Profimedia
Pamela Anderson Pamela Anderson a Adil Rami attend na módnej šou v Monaku.

Všetci traja sa prišli pozrieť na módnu šou, ktorá sa konala v luxusnom monackom hoteli Le Meridien Beach Plaza Hotel. Zatiaľ, čo v Paríži mala 51-ročná blond hviezda na sebe čiernu farbu, pre Monako zvolila typickú letnú voľbu – prišla v bielych šatách, ktoré až priveľmi obopínali jej pekné krivky, predovšetkým nechali vyniknúť herečkin slávny napumpovaný dekolt. Herečka Pobrežnej hliadky si nechala svoju blond hrivu vyčesanú dohora, pár prameňov jej padalo na plecia. Nezabudla ani na jej typický mejkap, ktorý zvýraznil jej oči.

Pamela Anderson a jej syn Brandon Thomas Lee... Foto: TASR/AP, Vianney Le Caer
Pamela Anderson Pamela Anderson a jej syn Brandon Thomas Lee pózujú fotografom počas príchodu na tradičný benefičný galavečer amfAR na 72. ročníku medzinárodného filmového festivalu v Cannes.

Práve sympatický futbalista mohol naozaj zblízka počas šou obdivovať dekolt svojej slávnej polovičky. Futbalista hrajúci za tím Marseille má dvojročné dvojičky Zayna a Madiho, ktorých mamou je jeho bývalá priateľka, modelka Sidonie Biémont. Vzťah s Andersonovou sa zrodil v roku 2017, slávna hviezda sa kvôli láske dokonca presťahovala do Európy.

Futbalista Adil Rami a americká herečka Pamela... Foto: TASR/AP, Francois Mori
Futbalista Adil Rami a americká herečka Pamela Anderson Futbalista Adil Rami a americká herečka Pamela Anderson prichádzajú na slávnostné vyhlásenie výsledkov Únie francúzskych profesionálnych futbalistov (UNFP) v Paríži.
Veľká módna premiére na módnej udalosti v...
Topmodelka Coco Rocha.
+35Nechýbala ani herečka Andie MacDowell.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pamela Anderson #Monako

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...