Najsexi telo zo športových obrazoviek? Moderátorka Peters ohúrila aj Alonsa

Je hviezdou športových kanálov, hoci namiesto športu sa venuje moderovaniu. Ale nielen svojím prejavom na obrazovkách púta pozornosť. Ak vybrať najsexi moderátorku, zrejme bude ašpirovať na titul.

30.05.2019 00:00
debata (4)
Televízna moderátorka Bianca Peters na pláži v... Foto: Profimedia
Televízna moderátorka Bianca Peters na pláži v Miami predviedla ukážkové telo. Televízna moderátorka Bianca Peters na pláži v Miami predviedla ukážkové telo.

Reč je o americkej kráske menom Bianca Peters, ktorá sa v minulosti objavila na obrazovkách televízie CBS či športového kanálu BCS4. Pozornosť však upútala aj celkom nedávno – a to konkrétne na pláži v Miami.

Brunetka sa predviedla na slnkom zaliatej pláži v čiernych bikinách, ktoré nechali vyniknúť jej ukážkové krivky. A pohľad to bol skutočne ohurujúci. Dokonca natoľko, že s Petersovou sa snažil flirtovať aj španielsky futbalista Marcos Alonso, ktorý sa v rovnakom čase nachádzal na rovnakom mieste.

Hoci paparazzovia sledovali s napätím, či sa skupinka rozšafných športovcov dostane do priazne Petersovej a jej kamarátky, výsledok bol pre nich asi sklamaním. Príťažlivá moderátorka sa totiž len zdvorilostne so skupinkou pozhovárala a potom odišla preč.

Pre športovcov však slabosť zjavne tak trochu má. V minulosti totiž tvorila pár s hráčom ameirckého futbalu Dannym Amendolom. Ten je zase známy aj románikom s najkrajšou ženou sveta a modelkou Oliviou Culpo.

VIDEO: Chcete vidieť najsexi momenty festivalu v Cannes? Pozrite si video
Video

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Telo #Miami #moderátorka #sexy #Bianca Peters

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...