Futbalová láska na Mykonose! Brankárova sexy polovička zvádzala celú pláž

Tvoria pár už nejaký ten mesiac a zdá sa, aspoň podľa paparazzovských obrázkov, že ich láska je stále intenzívna. Na Mykonose si nemecký futbalista - brankár Loris Karius a jeho partnerka Sophia Thomalla užívala ako malé deti.

31.05.2019 10:44
debata (1)
zväčšiť Nemecký brankár Loris Karius, ktorý chytá za FC... Foto: Profimedia
Loris Karius, ktorý chytá za FC Liverpool, s partnerkou Sophiou Thomalla Nemecký brankár Loris Karius, ktorý chytá za FC Liverpool, s partnerkou Sophiou Thomalla na pláži ostrova Mykonos.

Dvojicu zachytili objektívy pri šantení na pobreží mora, kde sa neustále objímali, navzájom dotýkali a špliechali okolo seba vodu. Plavovlasý urastený Nemec s potetovaným telom s nadšením obdivoval krivky svojej partnerky, ktorá je v Nemecku známa aj vďaka televíznej kariére.

Thomalla, rodáčka z Berlína, sa objavila v niekoľkých televíznych projektoch a okrem moderovania si vyskúšala aj herecký chlebíček. Len nedávno však médiá informovali, že hoci má povesť populárnej celebrity, toto nadšenie nezdieľa každý.

Nemecká modelka a moderátorka Sophia Thomalla... Foto: Profimedia
Nemecká modelka a moderátorka Sophia Thomalla predvádza svoje sexi krivky na pláži Mykonosu. Nemecká modelka a moderátorka Sophia Thomalla predvádza svoje sexi krivky na pláži Mykonosu.

Dvadsaťdeväťročná modelka a moderátorka totiž čelila vandalizmu na jej vlastnom majetku. A s poriadne urážlivou príchuťou. Niekto jej na auto nastriekal bielym sprejom nápis Loser (Úbožiak).

Napriek tomuto incidentu však Thomalla na Mykonose nestrácala úsmev z pier. Je jasné, že spoločnosť milovanej osoby jej robí dobre a je spokojná. Spokojní však mohli byť aj paparazzovia, pôvabná Nemka im totiž v bikinách so zvieracou potlačou predviedla ukážkové krivky.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #modelka #krivky #pôvab #Mykonos #sexy #Loris Karius #Sophia Thomalla

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...