Oliver Stone rád konzumuje marihuanu

Americký, Oscarmi ovenčený filmár Oliver Stone sa otvorene priznal ku konzumu marihuany. V rozhovore pre internetový portál Bunte.T-Online.de uviedol, že má rád marihuanu a že z nej skonzumoval viac, ako by si bol kedy pomyslel.

18.09.2006 06:57
debata

„Je to ako modlitba. Má to čosi veľmi spirituálne. To sa dejú veci,“ povedal v reakcii na otázku o účinkoch drogy.

Muž, ktorý by si 23. októbra mal v rámci Hollywoodskeho filmového festivalu prevziať v hoteli Beverly Hilton ďalšie významné ocenenie – titul režisér roka, sa v interview vyznal aj zo značných emócií, vrátane sĺz pri sledovaní vlastnej novinky World Trade Center. Zároveň však podčiarkol, že smutný príbeh bol preň aj istým druhom inšpirácie, pretože dokazuje, že ľudia sú schopní prekonať aj strašné situácie.

Angažovaný tvorca Oscarom ocenených filmov Čata a Narodený 4. júla, ale aj snímok ako JFK, Nixon alebo Alexander Veľký, netají, že považuje dôsledky americkej reakcie na teroristické útoky z 11. septembra 2001 za nepochybne väčšie ako následky samotných činov.

Podľa kontroverzného filmára boli útoky, považované za vzburu proti americkému spôsobu života, nafúknuté do podoby monštra. Namiesto možného utlmenia, ktoré by zvolila – ako formuloval Oliver Stone – mierna, normálna vláda, boli vystupňované až do podoby islamskej svätej vojny – džihádu.

debata chyba

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...