Anjelik z móla si užíva na pláži: Na sexy tele plyšák, po boku obor z basketbalu!

Zábery paparazzov z Mexika prichytili slávnu modelku Lais Ribeiro na pláži. Kráska pracujúca pre značku Victoria's Secret sa však svojmu obrazu z móla až tak nepodobala.

04.06.2019 00:00
debata
Brazílska topmodelka Lais Ribeiro a jej partner... Foto: Profimedia
Brazílska topmodelka Lais Ribeiro a jej partner - basketbalista Joakim Noah. Brazílska topmodelka Lais Ribeiro a jej partner - basketbalista Joakim Noah.

Kým na prehliadkach značky sa rodáčka z Brazílie prezentuje ako dokonalá sexbomba v bezchybnom stylingu, tentoraz stavila na ležérny model plaviek a ešte prekvapivejšie doplnky. Na pláž si totiž vyrazila s kabelkou v tvare plyšového medveďa, ktorú mala prevesenú cez telo.

Ribeiro, ktorá je vo svojich 28 rokoch už matkou školopovinného syna, si mexickú dovolenku užívala s urasteným Joakimom Noahom. Reč je o hráčovi NBA, ktorý okrem toho, že je modelkiným partnerom, pravdepodobne patrí tiež do mužskej menšiny schopnej prekonať svojou výškou brazílsku krásku.

Topmodelka Lais Ribeiro predviedla svoje božské... Foto: SITA/AP, Christopher Smith
Topmodelka Lais Ribeiro predviedla svoje božské krivky. Topmodelka Lais Ribeiro predviedla svoje božské krivky.

Ribeiro patrí medzi vôbec najvyššie modelky v súčasnom modelingovom priemysle a so svojou výškou 184 centimetrov je vo väčšine mužskej spoločnosti tá, čo „prerastá chlapom cez hlavu“. Asi aj preto nejako prirodzene inklinuje k športovcovi z basketbalového ihriska. A celkom im to spolu pristane, čo poviete?

VIDEO: Pozrite sa, ako strávia leto kamarátky z televíznej obrazovky!

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #basketbal #modelka #sexy #Lais Ribeiro

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...